Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cand s-a infiintat situl TPU?
Intrebare pentru cei de la TPU:De ce nu mi-ati aprobat intrebarea care nu avea un caracter irelevant si nici obscen x-(! Am pus o intrebare despre materiile despre scoala si nu mi-ati aprobat? :-? Alte...? (mai mult)
Astazi e ziua mea de nastere si am chef sa mi-o serbez cu voi :) Asadar pentru utilizatorii din Bucuresti: trimiteti-mi care vreti, care puteti, id urile voastre sau nr de telefon sa putem...? (mai mult)
Cum pot sa pun fete la raspunsurile mele pe TPU?
Stiti ceva filme horror faine? cele mai faine primesc fundita :D
Unde pot sa gasesc statusuri pentru fete sau statusuri smechere pentru fete? multumesc mult>:D< :*
HEI am si eu o mare rugamintee:((. unde pot vedea si eu SEX AND THE CITY2 SI THE LAST SONG? va rog mult un link ceva...multumesc
Retrag intrebarea...
Are cineva melodia Alin Pascal-tomorrow? funda:)
Imi spuneti si mie ste-uri pentru.Sims 3? in afara de :Lianna, Lorandia, Tsr, All about stile, skysims, sims3blog, stilish sims, etc? Dau fundita
cine ma ajuta cu o poveste dar in povestea asta sa cuprinda hotel parc din mamia dau la cel mai frumos fundita
In ce retea sunteti"?
Voi ati da atitia bani pe asa ceva http://www.domo.ro/IT_& _C/Software/Sisteme_de_operare/Microsoft/Microsoft_Windows_7_Ultimate_English_DVD? eu unul nu, costa cat un pc nou cu o configuratie buna(bineinteles...? (mai mult)
Salut imi puteti spune si mie niste statusuri misto
Intrebare pentru baieti: Ce parere aveti despre fetele cu fundul mai mare putin? Adica nici de slabanoaga, nici de super grasa.
Buna :)! Am si eu o problema cu Yahoo :(. De cateva luni nu merge sa ma loghez cu niciun id :|. Parola si Id sunt corecte pentru ca pe Digsby si Meebo ma loghez fara probleme :). Care ar fi motivul pentru...? (mai mult)
Am o intrebare pentru jucatoarele Lady Popular. Inainte puteam sa pun pana la 3 activitati (ultimele doua fiind, , din coada de asteptare, , ). De ce acum am voie doar una, si de ce a aparut chestia...? (mai mult)
Ce jocuri mai stiti ...pentru fete in afara de lady popular? plz...imi trebuire ocupatie! multumesc!
Va rog sa ma ajutati. Cei cu hi5. Cum fac sa-mi pun o poza la un comentariu sau sa-mi pun poza la "Despre mine"? Pe Hi5... Dau funda:D:D
M-am ghindit la un numar el este mai mare decit700 mai mic decit 800 este impar una din cifrele sale este 0 suma cifrelor salee este 12 la ce numar m-am ghindit?
Hi! http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/monica-columbeanu-si-ar-putea-petrece-urmatorii-5-ani-in-inchisoare_comment_p7_a109.html?&page=7&p_all_items=109 Ce parere aveti? Ms!:):):)
Cum pot sa scriu un nume si apoi sa pun in fata si in spatele numelui iminioare?
Eu sunt noua si as avea o intrebare.Cum fac bani pe Lady Popular?
Cine este din Timisoara? Mai exact din ce zona, sat, comuna?
Dupa ce site pot lua melodia lui Spike 90 sec de viata?
It`s Ben`s birthday! Let`s celebrate: http://www.youtube.com/watch?v=xbLE3fZVh6w&feature=related Urari? ( Nu dau fundita.)
Ce insemna daca il visezi pe baiatul pe care il placi?
Primul printre prosti sau ultimul printre destepti? Argumentati
Buuna! Stiti care va fi vremea in 16 iulie-22 iulie in Bucuresti si la Salaj? :D:D Dau funda...
Am si eu 3 intrebari/curiozitati:D 1.La ce varsta ati avut primul/prima prieten/prietena? 2.Cat timp ati fost impreuna cu el/ea? 3.Si care a fost/este cea mai lunga relatie a voastra?:D
Heii` prietena mea a vorbit cu colegul iubitului ei` care ia trimis convorbirea... iar iubitul ei a spus ca are de gand sa'si caute alta prietena mai buna ca ea...cum ar putea ea sa-l faca sa se razgandeasca?? (mai mult)
Am un majorat la un coleg de clasa si nu stiu ce sa port.ma gandeam la ceva mai haotic, de ex: o pereche de pantaloni conici cu buzunare mai bufante(negrii), un tricou alb, o vesta sub sani neagra, ...? (mai mult)
Care ma puteti ajuta si pe mine cu un program de facut teme pentru telefon? Am luat unul mTC si nu stiu sa il folosesc niste ajutoare?
la scoala, a venit un baiat foarte dragut. poate sunt prea mica pentru un prieten dar as vrea sa intru in vorba cu el. cum as putea sa fac o conversatie cu el? adica cum pot deveni un fel de amica?...? (mai mult)
Cum poate sa-mi fure din gradina, daca am acoperit toata gradina cu casutele si baloti de paie?
Cum pot face rost de filmul "the last song" sau macar sa ma uit online?
Cum pot sa iau poza mare de pe hi5 adica poza asa cum este?
Salut, am o problema metin2 RO, contul meu a fost blocat şi nu ştiu cum să-l deblochez. Ma puteti ajuta? Multumesc.
Cine imi spune si mie nume de filme indiene, gen (kambakkht ishq, daca l-a vazut cineva)? dau fundita...mersi mult
Pentru fetele care joaca ladypopular:cum pot face mai multi bani? am 685 pe zi de la iubit am 25$ am un apartament si imi ia si el bani. sunt la lvl 5 si am nevoie de o fusta care costa 600$. pe zi am 100...? (mai mult)
Dupa voi, cine va castiga dintre meciurile Uruguay - Germania (finala mica) si Olanda - Spania (finala mare)? Cu ce echipe tineti?
Stie cineva cu cu ce program pot sa imi recuperez pozele de la avatar(de la yahoo)mi-am reformat pc si s-au sters si macar la avatar vreau sa le mai am.ms!
Unde pot face reclama unui chat ca sa adun lume?
Remember. Is 5th day of november. V for Vendetta : Ce parere aveti despre acest film? L-am vazut de 6 ori si nu ma satur.Mereu observ cate ceva nou...este incredibil cat de interesant poate fii... voua? (mai mult)
Fratiilor am net de la RDS si mi-am facut server dara re ip routabil si s esch mereu dar sa sartim peste asta ...am jucat pe un server si cand m-a facut 20 fraguri si 16000 money m-am transformat in PREDATOR.? (mai mult)
Cine va castiga Cupa Mondiala? Spania sau Olanda?
Am nevoie de ajutorul vostru.Nu stiu de ce dar nu imi merge sa deschid o pagina de net.Imi puteti spune si mie ce scrie acolo cu un copy-paste. Uitati pagina http://admitere.unibuc.ro/infoadmitere/studii-universitare-de-licenta...? (mai mult)
Hey! cine stie de unde pot downloada progamul PHOTOSHOP? sau cine il are si mil` poate da lasatzi id-ul vostru va rog! mersi anticipat!:)
Sallut vreau sa stiu ce trebuie sa faci sa-ti faci cont pe imvu...ca la cod ma incurc eu... nu inteleg nimic dc/? ca eu am avut multe conturi...si primul meu joc a fost clubpenguin:D da marog :D:D:D? (mai mult)
diana sunt! era odata un joc multiplayer ceva e genul THERE si ceva :-S...nu-l mai stiu :(( cine-l stie spuneti-mi va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!