Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
vizionati 'sortilegio"?(predestinati) de pe acasatv? va place? ce va place cel mai mult? sarumana dau fundita mareeee!:))
Voi ce faceti pe calculator?
Cum sa-mi schimb numele de la facebook? plss\\//help/////\\\\\ dau fundaaaaa... :x
Imi place de o fata, cred ca si ei ii place de mine.La ore tot se uita la mine iar eu ma uitam exact atunci la ea dar cand am intrenato daca ma place a zis ca nu. Ce sa fac.Sa o ma intreb inca o data sau...? (mai mult)
Ati dat Cambridge-ul? Daca da, cum a fost?
Ma adresez colegilor care au absolvit anul acesta facultatea la Finante-Contabilitate, sectia Finante Banci la Universitatea Brasov. Am inteles ca zilele trecute ati sustinut examenul de licenta,...? (mai mult)
Buuna! Unde va duceti in vacanta? :D :D:)
Salut! Parintii mei sunt mai mereu foarte ocupati, si nu au timp de mine si de fratele meu.Eu trebuie. sa fac mai multa trebuie. decat de obicei. Ce sa fac? ajutati-ma ...? (mai mult)
Stiti cumva cum se va proceda la anul la sfarsit de clasa a 8-a? Examen sau teze cu subiect unic? Multumesc!
Buna' As avea si eu o curiozitate. Care(dupa parerea voastra) sunt cei mai buni, cei mai amuzanti si cei mai putin buni tovarasi-(utilizatori) de pe TPU? ATENTIE!(sincer).
Cum sterg un cont tpu.ro?
O persoana care o cunosc ma tot suna pe nr ascuns si imi da beep`uri.Ma enerveaza! Cum pot sa blochez nr ascuns?:-s [[[dau fundita;)]
As dori niste glume bune, de bun gust. Nu ca acelea cu blonde sau crocodili si alte creaturi.
Cum faci o adresa de e-mail noua? Care este adresa dumneavoastra de e-mail?
Baga reluare seara la serialul Saracii Tineri Bogati?
Hey! cum descrieti voi senzualitatea? intrebarea asta este adresata mai mult baietilor da nu ezitati sa raspundeti si fetele:* nu inteleg cand un baiat se uita la o fata si ii spune "esti senzuala"! la...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu daca maine Eclipse va a avea loc la cinema doar in Bucuresti sau si in alte orase? :) Daca da, as vrea sa stiu care. :p Ms. :*
Cum pot adauga widgeturi la hi5?
Buna TPU! Am 13 ani si ma gandeam sa ii fac mamei mele o petrecere surpriza de ziua ei de nastere.Credeti ca este o idee buna?
Cum sa fiu notificat din nou pe TPU din greseala am dat sa nu mai fiu notificata ce sa fac? plsss rasp repede va roooog
Deci prin repartizarea computerizata am intrat la liceul x.pana pe 15 trebuie depus dosarul. daca vreau sa ma mut pana incepe scoala la liceul y.ma pot muta? chiar daca am fost repartizata la liceul x?...? (mai mult)
Cum vi se pare aceasta intrebare : http://www.TPU.ro/conversatii/pe-o-scara-de-la-1-la-10-ce-nota-ii-acordati-site-ului-http-www-TPU-ro-credeti-ca-aceasta-intrebare-va-ajunge-prima-la/ - (puteti raspunde...? (mai mult)
Sau afisat listele cu intrarile la licee?(pe net) dati-mi si mie linkul`
Am nevoie de mai multe detalii despre colegiu de medicina din Chisinau. Urgent.(de pe ce data se depun documentele?)
Ce ore se fac la profilu"electrica" si la ce se da teza?
Care are coduri kubeti si nu le foloseste? mi le spune va rog
Stie cineva daca sunt programe de creeat jocuri, filme de astea? Daca stiti sa-mi spuneti. Cel mai bun raspuns primeste
Ati vazut Twilight Saga; Eclipse ii super chiar daca este in format Cam vil recomand;)
Nu mai este comanda la mine?
Cum fac sa nu mai primesc notificari de la Facebook pe e-mail?
Deci am mai pus intrebarea asta o data insa nu am rezolvat. Cand dau sa ma uit pe yutube la unele filmulete imi apare an error ocurred please try again later. Dar nu la toate. Ce sa fac? am instalat adobe,...? (mai mult)
Ce ai face daca ai fi guvernator pe regiunea Moldova, in situatie de criza cum este in prezent (calamitatiile naturale din ultima vreme)?
Buna! Daca am intrat la stiinte ale naturii, as putea merge(adica. tata sa mearga) sa schimb profilul si sa intru pe mate info? si sa incep liceul pe mate info nu pe stiinte ale naturii?:-s
Ati trecut in viata printr-o situatie pe care nu credeati vreodata ca o veti trai? Ma refer la zicala:,, Niciodata sa nu spui niciodata".
Spune-mi filmu tau preferat!{din categoria horror}
Ce acte sunt necesare pentru a radia o masina al carui proprietar a murit [si sotia acestuia], iar masina nu a fost trecuta pe numele mostenitorului [copilul acestora]?
Joc un joc care se numeste ourworld. Un baiat mi-a spus u r so cwm. Ce inseamna cwm?
La profil de stiintele naturii...la ce dai teza?;;)
Heey; )) Intrebare pentru cei care sunt din Municipiul Turda (Jud.Cluj:D) unde e mai exact Colegiul Tehnic Dr.Ioan Ratiu?:D O prietena de-a mea a intrat acolo, si vrea sa stie unde e. Care ma ajuta?:x...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva programe de modificat voci? si linkul de unde as putea downloada? multumesc >>>funda
Puteti sa imi spuneti mai multe lucruri despre vizionarea filmului Twilight pe Facebook? Cand incepe? Cat tine? Cum reusesc sa il vad? etc... Va rog
Primesc 15-20 de mailuri zilnic de la zorpia.nici macar nu am cont!(am pe alt id si n-am mai intrat de un veac)ce naiba sa fac? ca ma dispera!
Dati'mi va rog ceva statusuri gen"mereu pregatita pentru a iesi din banal, acea fata cu acel ceva special":X... dau funda:P
Stiati ca enrique iglesias s-a casatorit si e posibil sa astepte un bebe?
Se spune ca oamenii veseli spun multe prostii, pe cind cei gravi mai putine, dar mai mari. (Tudor Octavian). Imi cer scuze in acest fel pentru unele raspunsuri care s-au vrut amuzante si probabil au...? (mai mult)
Bunaa! La profil de filologie simplu...la ce se da teza?
Cum pot vedea cate raspunsuri am dat la fiecare categorie de pe TPU?
Heyy! Este cineva la profil de MATE-FIZICA? La ce materii se dau teze?
Cum fac sa mearga un joc care are 35 de fisiere care au la sfarsit (. 001;. 002;. 003;. 004;...;. 035)?
La ce dau bacul cei de la mate info?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)