Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna pe meebo cand imi arata ca o persoana este inactiva, nu mi-a aratat offline. M-a pus persoana respectiva pe permanent offline?
Exista o razbunare pentru barbati? Exista ceva ce l-ar putea durea? Nu am fost niciodata razbunatoare dar dupa ce mi-a facut-o cu poza fostei la avatar ma cam bate gandul. Ceva idei eficace? Ceva idei incercate?...? (mai mult)
Cupot sa fac bani pe second life dau fundita@
Spuneti-mi si mie totul despre metin2... daca nu stiti nu va bagati lasati un expert TPU sa se ocupe
De ce scriu acest post? De ce am multe intrebari in cap? De ce sunt fericit? De ce zambesc desi sunt trist? De ce sunt la sute de KM de casa? De ce sunt inconjurat de balonase? De ce imi pun asa multe intrebari?...? (mai mult)
Dati-mi va rog un nume pentru cel mai dulce motanel. E putin mai mare deci nu e pui dar sa invatat cu mine si nu stiu ce nume sa-i pun. pisoiu e de culoare gri si e vargat(dungat) dau funda pentru cel...? (mai mult)
Pe viitor, Romania se uneste cu Republica Moldova? Ne recuperam teritorii romanesti pierdute si vom deveni cand am fost o data "Romania Mare"? Vreti? Credeti in asta? Sunteti de acord? Avem sanse? Vreti...? (mai mult)
Pls gasiti-mi un nume pentru o pisica ft ft ft frumoasa nu e chiar mica e de culoare gri si e vargata(dungata) funda pentru cel mai bun nume!
Va pare rau ca nu participa Romania la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud?
De ce nu a jucat David Beckham in Anglia - SUA?
Cu ce echipa de football tineti? :P
Dupa voi, care e cel mai fain nume de baiat? :), dar de fata? :D
Cum as pute cuceri o fata?
Cum se numeste melodia aia din reclama orange... ai cu cayei:D
Cum e sa fii rege? Sa-ti curga sange albastru prin vene, sa se-nchine toti in fata ta, sa curga calestile, sa fii superior si rece...Arthur? Mno, ma scuzati ca n-am scris cu diacritice, apanajul expertilor.? (mai mult)
Ce sporturi pot face sa-ma mantin in forma, in afara de`a: merge la sala, sau a alerga!
Este oare diferenta intr-e viata si moarte? rasp obligatoriu dau funda
Exista vreun site unde pot citi cartea memoriile unei gheise online[toata]? va rog sa ma ajutati... multumesc:*!
Va implor! Heeeeeeeellllllpppp! Am dat un cont d pe stardoll pe conturi.ro...si mi-e teama... poate sa schimbe cineva ceva in contul meu, sau nu e nici o problema. Daca sunt alte probleme, pls spuneti:(? (mai mult)
Buna ...am o mica problema. am nevoie de ceva pentru sora mea.erau niste desene foarte vechi numai stiu sigur cum se numesc ce de genul " Printesa Tennco" raman datoare.multumesc
De unde pot descarca Sex and the city 2?
imi puteti da un link sau ceva de unde sa iau si eu orice fel de sims care sa mearga? am incercat de o gramada de ori si nu imi merge si mie...plz...
Hey.Pentru cei care au vazut Bokura ga Ita sau stiu; exista cumva si sezonul 2?
La locul ei sau indrazneata?
am o prietena si mi-ati putea spune si mie cum sa o cuceresc?
Buna! Am doua intrebari: 1. Care e diferenta dintre Illuminati si New World Order?:-/ 2. Unde s'au intalnit anul acesta cei din Grupul Bilderberg?
Va place sa clarificati problemele de comunicare? Daca va acuza cineva ca sunteti prea grabit si ca ati stricat o sansa va explicati de ce ati luat o decizie pripita sau il lasati sa creada ce vrea?
Ce calitati apreciati la cei din jur?
Ce calitati aveti si care va plac la voi? Eu sunt sincera dar asta nu imi place la mine.
In ce orase in afara de Bucuresti se pun aparate dentare Invisalign?
Unde pot gasi manuale-clasa a-7-a pe internet? Dau funda! Ce site stiti ca sa pot citi povesti pentru a 7 a?
Ati folosit vreodata invisible detector cu adresa www.ydetector.com/? A dat gres la voi? Pana acum restul site-urilor mi-au mai arat gresit dar acesta pana acum nu m-a dezamagit, pana acum cand vreau sa...? (mai mult)
Ce inseamna: DNFD?
Spuneti-mi si mie ce mass sa dau la cei de la a8a care pleaca din scoala... Mass gen: o sa`mi fie sor de ei...etc etc fundita:D
Care este cea mai inalta cascada din lume?
as vrea sa imi dea cineva niste replici tari. da stiu ca par copila, dar as vrea sa fiu si eu in ton cu lumea.mersi
Sal. Ce parere aveti de facultatea de informatica? (dinafar ca e de viitor ca stiu, ma refer daca e grea, ce se face, blabla...)
Vreau versuri despre prietenie si despre iubire...Ca sa le pun in poza :D...
Astazi o prietena de-a mea mi-a facut un joc, daca pot sa il numesc asa din care reiese cati copi am sa am, ceva cu un act dat de 10 ori printre degetul mare si restul degetelor de la mana stanga.Acest...? (mai mult)
Ce va face sa zambiti? Ce va alina durerea cand suferiti? Pentru ce merita sa traiesti cel mai mult? Care sunt bucuriile adevarate ale vietii?
Spuneti-mi si mie toti pasii pe care sa ii urmez pentru a face un CD track cu: CD Burner XP. fundita!; x
Hei :*. Va rog sa imi dati si mie sa downloadez Chicken Invaders, cu 2 jucatori. fara demo'uri va rog [-o
Vreau ceva anti-plictiseala. Aveti idei?
Va multumesc tuturor acelor care ati raspuns la intrebarile mele puse pe TPU.ro.Ati multumit cuiva in viata voastra si pentru ce anume?
De ce e lumea asa de rea?:| toata lumea iti vrea doar raul...sunt ipostaze cand cel mai bun prieten te tradeaza.:|...majoritatea oamenilor se uita ciudat la tine, te exclud, nu e cazul meu, dar totusi? (mai mult)
Hey, cine e din Cluj? As vrea sa va cunosc daca vreti sa vb lasati id.
Ati auzit de filmul horror Boo! E super-tare! As vrea sa stiu si eu de unde l-as putea descarca... va rog frumos... L-am vazut la TV si de atunci am pus si eu ochii pe el. Dau si FUNDITA! I promiss!? (mai mult)
Sal, ma poate ajuta cineva cu un raspuns, va rog, vreau sa plec in Anglia cu contract in agricultura printr-o firma Concordia si as vrea sa stiu daca ati mai fost cineva si cum este? Va multumesc
Hey!:)) nu radeti nu stiu de cand pana cand sunt zodiile chiar nu stiu singurele pe care le stiu e leul ca e in iulie pana in august nu stiu cat balanta, care e in septembrie geemeni, care e in iunie...? (mai mult)
Nu stiti careva de unde pot lua un rezumat de la cartile acelea: Twilight... respectiv Amurg, New Moon, Eclipse si Zori de Zi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!