Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Vreau si eu un program de spart parole:):) multumesc! :X:*:*:X
Aveti blog? :x imi dati si mie sa ma uit?;;) vreau si eu sa imi fac, dar nu stiu ce sa scriu :-?
Hei! Cine imi zice de unde pot cumpara imbracaminte stil an cafe? Am nevoie urgent!
Sunt nou pe aicea, imi puteti spune unde gasesc subiecte amuzante?
Imi poate spune si mie cineva daca continua greva?
Vreau si eu un program pentru modificat poze, dar unul mai bun...mersi
Cine imi da si mie ceva melodii mai melancolice pe care pot plange, pls :( vreau sa ma descarc! dau funda
Maine se mai face greva la scoala? Stiti cumva? :-? Ca de la tv nu mai inteleg nimic :-?
Va rog frumos dati-mi si mie toate titlurile pieselor de la eurovision :x Dau fundita:*!
Intrebare pentru baieti!:) ce va place mai mult la o fata: frumusetea exterioara sau cea interioara? ce anume? mentionez: CEL MAI MULT deparece daca nu exista si putina atractie fizica...
Jocul acela IMVU este gratis sau trebuie sa dai niste bani?
Va rog frumos sa imi spuneti si mie cele mai noi melodii aparaute, nu conteaza ce gen. ULtimile melodii noi... gen anda adam:madam.:P Funda:"> :x
Cine imi zice unde gasesc vesta scurta...sau alte haine la moda mai ieftine?
Vreau sa stiu daca este cineva din judetul Arges, in special din orasul Mioveni, daca da voi va duceti pe 1 iunie la scoala, Va rog, dau funda...
Sal.stiti d cine e facut remix lu' rude boy-rihana? la dat la kiss kiss in the mix azi 31-05-2010 prima mel:D...PLS fundita:D
Ce inseamna fundita?
Am fost mult timp aproxx2 ani, am facut dragoste si peste o saptamana neam desppartit, din cauza mea neam despariti. de 5 luni o tinem asa. oare el ma uitat?
Care e faza cu "rank"-ul de pe profil? Adica mie imi apare 781 din 57182... Ce inseamna acest lucru?
Vreau si eu teme si aplicatii (in special aplicatii) pentru SAMSUNG CORBY :) Va rog :D Fundaa >; d
Daca ai vrea sa te intalnesti cu o vedeta? Care ar fi aceea?
Cum pot pune un videoclip intr-un fisier de-al meu? Ma refer la cum sa il pastrez... Urgent! Fundita!
Ce ziceti de asta? http://www.youtube.com/watch?v=lgKs_DyUxEs
Se spune că trebuie să profiţi mereu de oportunitatea care ţi se iveşte în cale. Dar dacă la orizont se profilează o altă oportunitate, la fel de importantă, ce faci? Pe care din acestea două...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste coduri de cunter strike please. Dau fundtiza
Stie cineva cum se poate trece la jocul WALL-E de lvl. 3?
Facem greva pe 1 iunie?[eu sunt din bucuresti]dau fundeee
Am un cont pe google videoclipuri si am un blog. Acum nu stiu cum sa pun pe el videoclipuri. Ma mai gandesc intre timp si ma ajutati si voi. Dau fundita la cel mai corect raspuns, asta dupa ce il incerc!...? (mai mult)
Maine 1 iunie este greva? ca nu inteleg nimic.eu sunt din bucuresti.]care stie? dau fundite la toti care rasp :*:*
puteti sa imi spuneti si mie programe de editat poze, multumesc, dau fundita...
Cum sa ma impac cu fostul prieten?! am fost cu el mult timp toata lumea zice ca o sa ne impacam ca de cele 99999 ori in care ne-am impacat... dar el nu ma priveste niciodata. delooc. daca sunt undeva unde? (mai mult)
Trebui sa fac buletinul si parintii mei sunt divortati.Eu sunt incredintata tatalui meu. Trebuie sa imi faca el buletinul sua poate si mama mea. Dupa cate m-am interesat am auzit ca numai tata poate....? (mai mult)
Nicolae Guta s-a urcat pe o cladire, gata sa se arunce. Ce faci? Incep eu:Eu as lua o punga de popcorn si as savura momentul in care se arunca.
Fumezi? Daca da de cat timp? Si ce tigari?:)
In ce zodie este persoana nascuta pe 3 martie?
De ce va place TPU?(daca va place)
Stie cineva sa-mi spuna mai multe despre universitatea Transilvania? Daca are filiala in Focsani si unde mai exact? E buna de ceva? Cat e taxa anuala? Va rog mult!
Imi dati idei va rog de cadouri simbolice pentru aniversarea unei relatii? Pentru un baiat...
Va rog, un raspuns cat mai usor de inteles...Stiu ca intrebarea o sa sune destul de ciudat. Poate o sa ma credeti nestiutoare, dar chiar nu inteleg despre ce e vorba. Un coleg de-al meu, cand il enervez? (mai mult)
Ce sunt hemoroizii? De la ce apar, ce cauzeaza asta? Care sunt simptomele? Si cum se trateaza?
Ce film preferati? Twilight Camp Rock High School Musical 3 Care dintre ele?
Stir cineva cum se face crema de lapte din interiorul ciocolatei kinder Pinguin? pls.
Stie cineva daca este in Focsani vreo filiala a universitatii Transilvania? Cat costa si unde se afla? Va rog mult!
Care ati jucat half life 2, stiti cumva cand apare episode 3?
Va rog spuneti-mi cine a inventat radiatiile gamma... o bucata cred ca e...Villard. va rog repede!
Cum fac ca profilul de hi5 sa nu mai fie privat cand il acceseaza cineva? ce trebuie sa setez? pliz...urgent...mersi
Chiar se dau premiile la lockerz? A castigat cineva din Romania pana acum? Cunoasteti si alte site-uri similare?
Mi-am incarcat cartusele la imprimanta CANON MP140 in decembrie, si a venit un baiat sa mi le bage.Acum, din pacate nu este in oras si nu stiu cum sa le fac, pentru ca nu cunosc inca altul.Imprimanta...? (mai mult)
Plec de pe site. Multumesc celor care m-au ajutat cu raspunsurile lor, si celor care "m-au ajutat" sa iau decizia asta. Timpul pe care nu-l voi mai petrece aici il voi petrece cu copii mei, deci orice...? (mai mult)
Cine imi spuneun site unde pot avea un animal virtual si pot avea grija de el?
Rog din suflet daca stie cineva sa ma ajute sa descarc niste poze de pe imail, pe siteul meu grigore.wgz.ro rog din suflet daca ma poate ajuta cineva. daca ma puteti ajuta scrieti pe adresa de email: oprinoiuioan@ymail.com...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!