| Maria1609 a întrebat:

A Mai observat cineva ca melodiile din 2010-2015 aveai un vibe atat de bun? Efectiv cai verzi pe pereti, iti arat ca pot, doi nebuni, sus pe toc, Vara nu dorm Cate si Mai Cate... Nu vi se pare ca melodiile sunau atat de bine si erau atat de vesele si ca acum s au prostit rau de tot? Imi vine sa plang si ma apuca o nostalgie groaznica cand le aud, plus ca nu stiu de ce, perioada aia 2012-2015 a fost atat de fantastica si totul mergea atat de bine, nu inteleg dc nu Mai poate fi si acum ca inainte... Poate se datoreaza faptului ca am crescut, ca atunci aveam 3-4 ani, dar totusi, ceva in atmosfera anilor aia era tuff rau de tot. Lumea era Mai fericita, se vindeau CD- uri, reviste bravo, se faceau cele Mai misto seriale pentru adolescenti, si nu numai. Nu am cuvinte sa exprim acea perioada care a fost DIVINA

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"2012-2015 a fost atat de fantastica... aveam 3-4 ani, dar totusi, ceva in atmosfera anilor aia era tuff(?!) rau de tot. Lumea era Mai fericita, se vindeau CD- uri, reviste bravo, se faceau cele Mai misto seriale"

ne lași cu tuff-ul, cd-urile, serialele de atunci... hai serios, la anii tăi (de atunci) te interesa doar dacă biberonul/suzeta iți e in guriță sau ba!

Întrebări similare