anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A mai văzut cineva videoclipul ala in care un tată de copii cu sindrom down se isterizeaza ca politia nu ii lasa copiii sa se joace in parc?
Parcul era inchis si nu aveau voie din cauza covidu-lui,dar ei totusi si-au dus copiii într-un parc de joacă sa se dea pe un tobogan ce părea a fi închis cu banda. Politia a venit sa le spuna ca nu au voie acolo iar tatăl a început să facă live pe Facebook si crize de fata cu copiii ca de ce s-au dus la ei, de ce le spun ca ii amendează iar nevasta se amuza copios.
Am tot respectul pentru persoanele cu dizabilitati si pentru părinții acestora ce se chinuie sa ii creasca.Dar nu inteleg de ce trebuia sa se faca atata tam tam pe tema asta. Puteau si părinții să plece de acolo pur si simplu, ca mai mult ca sigur daca nu făceau atata tam tam nu ii amenda.
Din cate am inteles copiii au fugit sa se dea pe tobogan, deci practic puteai sa mergi sa ii iei de acolo, sa le spui polițiștilor ca sunt copii si au vrut sa se joace si cu asta basta.Dar daca tu nu vezi cand copiii tai ce au si probleme fug de langa tine, sau nu iti pasa incotro se duc e deja aiurea.
Voi cum credeti ca trebuia procedat?
Cine a gresit in situatia dată?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Naty in curand se va instatura un nou sistem mondial, asta e inceputul, desigur ca copii trebuiau lasati, dar asa e ordinul dat de un grup mondial, nu vezi peste tot isterie, frica este cea mai buna modalitate de control a populatiei, 1 milion in 11 luni din 7 miliarde si 700 de milioane, sa fim rationali, nu erau asa masuri nici cand gripa spaniola decima populatia lumi

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Aici era vorba de lucruri mai simple.Doi părinți ce pur si simplu puteau sa se reorienteaze către o altă activitate cu copii.
Stiu ca nu e ok sa te lasi manipulat si speriat, Stiu ca trebuie sa faci ceva ca sa nu ajungem controlați si etc.Dar in acelaș timp cred ca s-a format un tam tam prea tras de coada bagand la înaintare niște copii bolnavi.
Si eu sunt de acord ca cei ce cred in boala asta sau se tem că se vor îmbolnăvi sa isi ia măsuri iar ceilalți sa isi vada de ale lor in continuare ca pana acum, ca nu e stăpân nimeni pe viata nimănui, dar câte o exagerate de genul asta e chiar prost venită.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Se fac exagerari multe fara limite, am citit pe digi ca daca stranuti fara masca infectezi cam 1000 de persoane, devi teroristul stranut

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Daaa.Ca si ala ce a zis numărul de infectat de la noi si depășea numărul populației noastre.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, legat de partea in care copiii au fugit pe topogan, ei puteau sa mearga sa ii ia frumos si sa inteleaga ca sunt copii.

Acum, probabil ca acel "tata" s-a simtit iritat intr-un fel din cauza situatiei lui si ca de ce s-a intamplat asta, poate si alte probleme au dus la aceasta iesire inconstienta a omului respectiv.
Insa oricat de mult am analiza... aceste lucruri se intalnesc la oameni, chiar daca nu este corect. Exista tot felul de cazuri, acela a fost unul dintre.

Nu putem spune cine a gresit, pentru ca daca parcul era inchis "legal", clar nu aveau voie acolo, de ce sa faca video? Daca nu este voie, nu este voie. Nu conteaza cine esti.

Deci cam asta ar fi, acele problemele ale persoanei respective au dus la aceasta iesire, el incercand sa demonstreze ceva ce... nu isi avea rostul.

| Freya1 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Stiu ca toti suntem cu nervi întinși la maxim, ca si mie orașul mie închis de câteva zile și nu pot sa ajung la mama ce e bolnavă fara sa trec prin zeci de mi de controale si dupa probabil sa ma bage si pe mine in izolare.Nu pot sa ajung sa imi iau niste haine de la ei, sau sa ma incalt de iarna ca a dat frigul rau.Deci si eu ar trebui să fac tam tam, dar in acelaș timp fratele meu si cumnata sunt in vecini, tata e cu ea in casa, bunica sta in acelaș oraș nu mor încă nici o săptămână daca nu ma duc.
Nu vreau sa acuz dau sa arunc cu pietre ca inteleg greul situației, dar pe lângă ei mai sunt copii si oameni bolnavi ce poate nu pot iesi deloc din casa nu ca nu se pot da într-un tobogan. Iar chestia ce m-a enervat pe mine a fost faptul că el se criza strigând la niște polițiști si jandarmi ce isi fac meseria ca aia e si de fata cu copii.Ca sa nu mai vorbim de reacția impertinentă a soției ce râdea de rupea, ceea ce denotă clar ca a facut- o dinadins.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Freya1):

Da... dar aceste lucruri ar trebui sa le spui acelei persoane big grin

Te cred si imi pare rau pentru aceasta situatie si da... exista tot felul de cazuri, care mai de care mai rele. Dar daca stam sa ne legam si sa ne lasam iritati de tot ceea ce fac oamenii... nu ajungem nicaieri. Pana la urma nu multi sunt cei inteleg ca este un comportament deplasat al unor persoane, nu il pot schimba si trec peste. Nu ar trebui sa stam sa ne gandim la asta excesiv. S-a intampla, in fiecare minut in lume se intampla poate ceva de genul. In fiecare minut creste si un fir de iarba undeva in lume. Unele lucruri nu pot fi schimbate (prea curand).

Faza cu sotia lui nu am inteles-o. De ce ar face asta? Cu toate ca nu tin neaparat sa o analizez si astfel de lucruri, si ea cu "problemele" ei. Nu stiu ce perceptii despre viata aveau ei, dar asta este. Poate o sa realizeze si ei cum era bine. Sau poate ca nu. Indiferent ca da sau ca nu, noi o sa continuam sa facem ce faceam big grin