anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A scapat cineva de furia lui Tinichea? Suparata rau fata, pina la ora asta a aplicat 380 de sanctiuni in doua zile de cind e pe site cu contul asta. Cine nu si-a luat stupide de la Tinicea? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am luat stupid de la tinichea si sunt mandra.

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticul ba da mai, ba da rolling on the floor
Enigmo e fata, gabrielutzu era baiat, da nu e copil, e maricica laughing

| death a răspuns:

Hai să îi dăm răspunsuri la întrebări, dar răspunsuri aşa de bune încât să luăm fundiţe pe seama Tinichelei, să se oftice niţel. Nu ştiu dacă mi-am primit vreun stupid, dar m-am uitat la o întrebare postată de mine şi tot poporul care a răspuns avea stupid. În coada poporului era Tinichea, curată ca lacrima. Sincer, mă doare undeva de voturile stupide, că doar nu le înfige în mine, dar dacă tot votează măcar să voteze corect. Sunt şi răspunsuri care chiar nu merită asemenea calificativ. Hoţii la iaurt!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro-nu este fata, mai, este baiat. uita-te pe raspunsurile lui.mai este si din maramures de unde-i tudor, alias cheloo si prince_of_persia, alias clau7878.asta-i gabrielutzu sigur. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci am avut rabdarea de a ma uita la 469 voturi de stupid ale ei...si sunt o victorioasa...nu suntwinkinglaughing

| Gabry a răspuns:

Nu am primit nimic, dar nu e timpul pierdutlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci am avut rabdarea de a ma uita la 469 voturi de stupid ale ei...si sunt o victorioasa...nu suntwinkinglaughingpe bunewinking

| Elly4all a răspuns:

Si eu mi-am luatstraight face, e darnic/a nu?oh go on

| Barajag a răspuns:

Ce atata tevatura mai fratilor, lasati-o(l)sa-si faca damblaua, daca asa se simte binelaughingin plus nu cred ca voturile acestea au vreo importanta asa mare, vorba ceea, cui nu-i place altuia nu-i face...

| CrucifiedCountess a răspuns:

Wtf?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dar de ce o înfuriați așa de rău?
Voi nu realizați că este un copil și o face din dorința de a se distra cât mai mult?
Pa, pa.