| RAY a întrebat:

Acum câteva zile eram pe tik tok și era sosească pe live și o fata a întrebat o, nu e mai bine ca un copil sa fie adoptat de un cuplu de gay? A explodat sosească,pe bune eu așa nebuna nu am văzut, voi vreți nebuni de ăștia in parlamentul României?

11 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Nu vad o problema daca un cuplu de lesbiene ar adopta un copil. Femeile au instinct matern by default. Dar mi se pare dubios ca un cuplu de homosexuali sa adopte un copil... poate sa adopte strict fete, ca nu cumva sa aiba deviatii sexuale cu ei

| MistarGoGu a răspuns (pentru Cinic):

Ia gandeste-te cum te-ai simți tu ca un copil intr-un cuplu gay sau lesbi?
Sa mergi cu " ei " / " ele " pe strada? Sa vina la școală la ședințele cu " părinții "? Îți dai seama de ce doza de bulling ai avea parte? Nu îți imaginezi!
Altfel decide un adult ce orientare sexuala sa abordeze după ce se informează dar un copil *( băiat sau fetita ) ce exemplu sa ia din asemenea mediu?
Sunt copii traumatizați de certuri *( divorț) intr-o familie normala DAR un copil în asemenea familie o sa aibă traume × 100 datorate societății și mentalităților de la noi!

| RAY explică (pentru Cinic):

Pe mine ma uimit starea ei de nebunie in acel moment

| RAY explică (pentru MistarGoGu):

Pe mine ma uimit starea ei de nebunie in acel moment, fiecare poate sa fie sau nu de acord, dar izbunirea aia nebuneasca, pacat ca nu am inregistrarea video

x

| MistarGoGu a răspuns (pentru RAY):

Nu te-ai obișnuit încă cu reacțiile și limbajul?
Oamenii care vorbesc calm, calculat și decent NU sunt atractivi pentru nația română *( unii din ei )!

| MistarGoGu a răspuns (pentru RAY):

Îmi închipui ce show grotesc a făcut madame " Raget "

| Cinic a răspuns (pentru MistarGoGu):

Foarte bune contra argumentele domnule gogu, si de bun simt. Oarecum la noile generatii z si alpha nu prea mai este un subiect atat de tabu sau scandalos. Pe de alta parte inteleg si lesbinele, ca or fii ele gay dar si ele au instincte materne. Decat un copil in orfelinat sau abuzat de o familie " traditionala" mai bine intr-un cuplu gay ( sanatosi la cap). Cam asa ceva si cu homosexualii, ca si barbatii simt nevoia de a proteja pe cineva si de a se sacrifica pentru cineva. Nici eu nu sunt de acord cu propaganda woke si administrarea de hormoni copiilor in vederea schbarii de sex. Dar iti inteleg punctul de vedere si chiar sunt de acord cu ce ai spus

| mODIN a răspuns:

Nu mai avusei contact cu șoșocizme din astea până acum? =))

Ăsta e mic copil pe lângă celelalte antecedente ale ei. Acum câteva luni a intrat în parlamentul european cu botniță de câine și o icoană mare în mână: https://www.gedistatic.it/......777f0c.jpg

| Ambivert a răspuns:

Sunt multi nebuni ca și ea, e plina tara, asta că nu avem un mindset open mind, occidental, ci comunist.

| mODIN a răspuns (pentru RAY):

Abia am mancat, nu ma pot uita rolling on the floor