da, as avea curaj
dar nu am motive sa o fac, si chiar daca am, nu sunt atat de idioata si slaba incat sa ma sinucid
Nu.
M-am gandit doar ca nu voi mai trai, dar nu ca ma sinucid.
Da. Imi vine gandul ala cand simt ca e pusa prea multa presiune asupra mea, cand simt ca toata lumea vrea ceva de la mine, ceva ce nu pot da.
Asteptam si intrebarea asta doar ca sa vad ce fel de intrebari mai pui. Referitor la intrebare ma inchin si spun "amin".
Doamne, serios? Sa nu cumva sa te sinucizi ca te omor!
Pai...nu tot aia e?
A fost doar un gând, nu luasem cutitul si... Nu. Dar asa am gândit, si nu as fi avut curaj sa o fac. A fost un moment stupid.
Cu cutitul!?!? Frate, sa nu mai faci asta.Cand mai ai zile proaste, vorbeste cu mine.Incerc eu sa te ajut sa treci peste.
Mersi. Daca mai am zile proaste vorbesc cu tine, dar nu as mai vrea sa fac asta vreodată. Atunci a fost un moment mai diferit, si realizez ce tâmpenie a fost. Am vazut multe cazuri de sinucidere, si sunt constienta de tot. Acum sunt fericita, nu mereu, dar sunt.
Da, trebuia. Si inca ceva. S-a vazut ce ocupata ai fost astazi. Tu care plecai nu stiu unde si n-aveai timp sa stai pe TPU. S-a vazut. Mai bine spus preocupata de a da 70 si ceva de raspunsuri decat ocupata. Uite ca maine eu nu mai pot sa fac duelul ala cu tine, fiindca sunt Floriile si trebuie sa ma duc la onomastica cuiva.
Chiar sunt ocupata sambata, intreaba.mi parintii ![]()
Azi nu am putut merge unde mergeam de obicei pentru ca nu s.a tinut (centrul de excelenta la romana) si saptamana viitoare nu voi merge ca ii sarbatoarie si azi a inceput cu,, scoala altfel"
Oricum, nu am raspuns la intrebari ca sa te inving(pentru ca am si uitat de,, lupta") ci pentru ca ma plictiseam.
Distractie placuta pe maine!