Profesoara de franceza si cea de biologie.De ce le prefer pe ele? Raspunsul e simplu:Sunt persoane cu multa rabdare, calm, umor si cu un mod aparte de a preda si de a se face intelese, pline de ideei bune.Le stimez!
Bună seara, un profesor se poate deosebi prin modul cum predă sau glasul său, totuşi toţi avem câte un profesor adorabil, mie sincer în generală mi-a plăcut şi încă-mi place Tehnologia ce aş mai da să mai fac măcar o oră, şi multe alte materi...profesorii sunt în mare cazuri deosebiţi după prorecle şi ani săi.
O seară frumoasă!
Buna!
Profesoarele mele preferate sunt cea de romana si franceza deoarece romana si franceza e unele din metertiile mele preferate plus ca imi place cum predau lectia, glasul si cum ne explica.
O zi buna!
La categoria profesori "preferaţi" intră cea de italiană şi latină,cea de germană şi engleză,poate şi cea de filosofie,deşi materia nu-mi place şi nu în ultimul rând profa de desen tehnic şi istoria artelor.
Sunt nişte persoane minunate care te fac să te simţi mult mai mult decât plăcut la ora lor, ai sta la şcoală numai de dragul lor şi nu ai mai pleca niciodată. Modul în care îţi explică este unic. Nu mai ai nevoie să stai să înveţi acasă pentru că deja ai înţeles totul de la şcoală. Este distractiv când ieşim afară cu profa de filosofie şi facem lecţii la aer liber (bine asta se întâmplă doar în zilele de primăvară când dă căldura), nu numai că te simţi mai bine, dar devi mult mai atent la lecţie.
Aş mai putea povesti multe despre dragii mei profesorici, dar mă opresc aici.
Numai bine. ^^
anonim_4396 întreabă:
Cortex întreabă:
daniDeeDee întreabă:
evolution272 întreabă: