| Floreenofficial a întrebat:

Ajutor! Azi-noapte pentru prima data in viata am avut INSOMNIE.Am adormit abia pe la 4 si ceva si m-am trezit la 8.Cred ca stiu motivul. :-s
M-am uitat prea mult la stirile cu Madalina Manole de ieri fiindca pur si simplu m-a socat cazul si nu mai puteam dormi azi noapte de frica.Nu stiu de ce dar pur si simplu imi veneau tot felul de ganduri in cap. Ce sa fac?straight face

Răspuns Câştigător
| cicilica a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti. eu cand ma uit la ceva care ma inspaimanta ma uit vreo saptamana la desene [chiar daca numi plac, desi nu ma mai uit la ele de la 8 ani] ca sa ma linistesc. incearca sa iti consumi toata energia ziua ca sa dormi bustean si sa faci rugaciunea in fiecare noapte. nu te mai culca tarziu si incearca sa dormi cu un parinte fiindca vei simti caldura si siguranta lui in fiecare noapte. daca uiti sa faci rugaciunea si te trezesti brusc noaptea, spuneo in gand si poti sa faci crucea cu limba. asa ma invata tatal meu cand trec pe langa o biserica pot sa fac crucea cu limba. bafta! sper sa te ajute ca imi pare rau pentru tine

3 răspunsuri:
| dydo a răspuns:

Si eu am patit asa
numai ca, cu bunica mea. puneti tleevizoru sa se inchida singur, si adormi pana atiuunci eu asa fac sau puneti o luminita in priza.

| foxi a răspuns:

Sa fii mai realista si sa gandesti pozitiv!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing aiurea