Depinde mult de relatia dintre voi. Daca va cunoasteti de ceva timp si tineti unul la celalalt, nu cred ca o sa o supere gestul tau. Incearca!
Ne cunoastem de ceva timp... Am fost in relatii foarte bune, dar de o luna scartaie(oficial). De fapt lucrurile merg rau de mai mult timp.
In momentul de fata ma cam evita, se cam chinuie, adica si daca ajunge sa fie langa mine face tot posibilul sa se mute, raspunde ironic, etc. Face talente, vrea sa ma enerveze si sa ma faca sa incep o discutie serioasa, dar nu mai vreau ) Sau cauta doar cearta
Singura teama a mea e ca imi va reprosa ca i-am umblat prin pachet(nu mi-as permite sa fac asta insa nu stiu ce crede ea despre
mine acum), dar e si o punga care e desfacuta si ma gandeam sa pun acolo chestia.
Hmm, pai daca tot scartaie asa rau, de ce nu vorbesti cu ea? E mai simplu sa discuti si sa rezolvi problema.
I-am spus de multe ori ca trebuie sa vorbim si imi spunea ca n-a facut nimic, ca ea se incurca si nu stie ca sa spuna si incepea sa rada... Alteori se supara cand ii spuneam ca trebuie sa vorbim, nu stiu de ce naiba n-a vrut, dar acum nu mai vreau eu
Nu știu ce legatura are faptul ca vrei sa i-o dai cu pachetul, dar in fine...
N-o să-ți dea nimic înapoi.
Decât dacă e sub 50 de lei.
Pai la cum s-a comportat in ultimul timp, cred ca mi-ar fi dat-o inapoi daca i-as fi spus "uite, am ceva pentru tine"...
e ceva simbolic, e o chestie pe care o avem noi, asa ii mai spun eu si acum am si gasit un astfel de obiect a fost 3 lei
)
am iesit aseara mai multi si nu stiu daca a vazut sau nu ce i-am pus si eu acolo, dar avea o atitudine schimbata, in bine aproape ca nu-mi vine a crede
Glumeam mai sus. O să-i placă, mai ales dacă simbolizează ceva.
Cred ca e cel mai bine sa ai o discutie cu ea despre ce o deranjeaza pe ea.
Ai facut tu ceva, sau ai zis ceva ce a facut-o sa se poarte asa cu tine, daca vrei sa te intelegi cu ea cum te intelegeai in trecut, vorbeste despre acele chestii si incearca sa oferi o rezolvare, sa nu le mai faci, etc.
Dupa ce ai discutia asta cu ea poti sa-i oferi " chestia " aia de care zici tu.
Asta a fost una din ultimele teme despre care am vorbit, am incercat sa-i explic beneficiile unei discutii sincere...
Ah, ce-mi place tensiunea asta.
Da, strecoara ceva simboluri acolo. 3 : )
Succes!
Esti fata sau baiat? ))
Vaca vegana.