Nu ai gusturi rele juniorule chiar daca recent a implinit doar 9 anisori. Este o fetita superba de o frumusete angelica.Nu cred ca banii ar rezolva dorinta ta, mai degraba ce ti-a raspuns Vanqu1sh. Dar nu te da batut, viseaza in continuare. Chiar merita daca reusesti sa o visezi mereu.Iti doresc ca visul tau sa se realizeze macar odata in viata.
Revin cu o remarca.Ar fi minunat daca ai invata ca oricati bani ai avea nu poti cumpara orice ti-ai dori, ori ce ai vrea.Anumite lucruri chiar nu pot fi cumparate deoarece valoarea lor nu se exprima in bani, aceste lucruri trebuie castigate.
Nu te supara ca ti-am spus doar adevarul deoarece in viata reala asa stau lucrurile de fapt. Dorinta ta cred ca s-ar putea rezolva daca ai afla unde va prezenta urmatoarele colectii de moda.Dar nu uita ca are milioane de admiratori din intreaga lume care doresc acelasi lucru ca tine dragul meu, macar sa o vada in realitate poate chiar sa o atinga sau sa schimbe cateva cuvinte. vezi acest fragment de comentariu ""Multe dintre comentariile apărute la fotografiile postate fac referire la "picioarele lungi" ale fetiţei sau la alte părţi ale corpului şi chiar au existat cereri în căsătorie, deşi fata va împlini nouă ani abia la sfârşitul acestui an."" SUCCES eu asta iti doresc.
Devino unul dintre cei mai buni fotografi si asa poate o sa ii faci si poze, candva
sau du-te la scoala in care e si ea. Bafta!
Cred ca mai bine sa te uiti la fete mai in apropierea ta. Ideea este ca poate peste ani, cand ea va creste si tu mai cresti poti sa o vezi.
Cati bani imi trebuie sa o ating parintii mei au multi multi multi bani. are 5 ville
Neagracaceara întreabă: