| Superior a întrebat:

Am auzit niste chestii amuzante de pisic (Zaiafet).
1. Pisicile ne considera la randul lor alte pisic mai mari, mai proaste dar prietenoase.
2.Cand pisica iese mereu afara,ea isi marcheaza teritoriul, crezand ca face un lucru util si ar trebui sa-i multumim ca ca si pisica mai mare si mai lenesa nu facem nimic.
3.Ea face anumite gesturi caci nu ne intelege limbajul,incearca sa comunice cum poate sau sa-si dea seama de ce facem ceva. Ex : cand ne uitam la televizor ea se pune intre TV si tine, si incearca sa-si dea seama de ce esti asa atras de TV.

5 răspunsuri:
| Matthew1995 a răspuns:

Wow, chiar nu stiam astea. Cred ca o sa caut si eu videoclipul ala sa ma uit. Nu de alta, dar ador pisicile.

| Superior explică (pentru Matthew1995):

Si cand comunica... EX cand o mangaiem, reactioneaza ca si cum am fi mama ei, dar ea e constienta ca nu suntem mama ei, dar nu stie cum sa se poarte altfel cu cineva ce-i da mancare si o protejeaza.

| Matthew1995 a răspuns (pentru Superior):

Da-mi si mie link-ul te rog, ca eu nu il gasesc.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Vorbeam cu un prieten despre ele si el spunea ca atunci cand se da pe langa tine (nu gasesc un verb mai bun) te place, iar eu cum stric cheful oamenilor i-am zis ca doar isi marcheaza teritoriul.