| Furnicuta000 a întrebat:

Am cautat si pe net dar nu am gasit nimic in acest sens. Voi ce faceti cu resturile de mancare/mancarea stricata/mancarea pe care vreti sa o aruncati? O bagati in tomberon sau cum? Intreb pentru ca eu am stat pana acum la tara si noi cumparam si gatim relativ cat consuman (adica atunci cand gatim mancam tot intr-o zi sau 2 maxim si daca e sa ramana ceva dam la caini, nu ceva stricat). Dar la oras cum se procedeaza? Tot aud pe la tv ca romanii arunca foarte multa mancare. Nu o sa stau la tara toata viata si eram curioasa...

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si aia de la bloc o da la pisici sau caini apoi la gunoi ce ramane.

| Furnicuta000 explică (pentru mgtow):

Si ciorba o arunca pur si simplu in sacul de gunoi?

| mgtow a răspuns (pentru Furnicuta000):

La wc

| RAY a răspuns:

Eu consum mai mult mancare la conserva si nu arunc nimic,decat conserva, nu las sa s strice pentru ca nu cumpar mult,cumpar cat pentru o zi atat,sticlele de plastic le reciclez,am vazut si eu cum aruncau uni mancare la gunoi,e trist,uni nu au ce manca iar alti arunca, cred ca e lacomia asta, trebuie sa avem multa mancare mereu, e o obsesie, de aici si rata obezitati tot mai mare

| Furnicuta000 explică (pentru RAY):

Numai mancare la conserva? Poate ai mai facut vreo ciorba sau ceva...

| sadrian46 a răspuns (pentru Furnicuta000):

Se vede că mănâncă mâncare la conservă din cum activează pe TPU. Îi lipsesc vitamine, minerale și antiocidanți, de aceea are răspunsuri ruginite.

| RAY a răspuns (pentru Furnicuta000):

Manc fructe, legume, beau apa, incerc sa ajung la 2 litri

| Furnicuta000 explică (pentru sadrian46):

Eh, se gasesc vitamine si minerale si in conserve, nu le distruge de tot procesul de sterilizare. Si apa mai contine minerale.

Se găsesc, câte?

| Furnicuta000 explică (pentru sadrian46):

Mai investigheaza?
Si borcanele si conservele pe care le fierbea bunica ore in sir cred ca erau mai sarace in vitamine decat alea de la magazin.

Da, așa era, erau mai sărace. Tot ce fierbi distruge vitamine și la bunica și la magazin. Dacă nu crezi tu, este treaba ta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă e mai multă și prezentabilă o depun lângă gunoi în ceva plastic. Sunt unii care vin să caute mâncare la gunoi, o recuperează și o mănâncă.

| Drimmero a răspuns:

Sunt genul care face farfuria sa luceasca daca mancarea e atat de buna, mai bag inca o portie apoi.

Nu-mi bat joc de mancare, inainte nu-mi placea ciorba si aruncam legumele in cos, dar in rest nu fac risipa.

| RainmakerX a răspuns:

Eu stau singur si de obicei fac precum Ray. Stiu clar ce mancare imi place asa ca nu cumpar lucruri pe care le las foarte mult timp. Sincer sa fiu nu prea ma pasioneaza cumparaturile asa ca de foarte multe ori fac un sprint prin supermarket, cumpar strict ce vreau in acel moment si ies rolling on the floor

Cand stateam la casa cu parintii mei, tot la oras insa intr-un oras mai mic, aveam (si inca am) un caine care manca mai orice laughing

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Eu stau la oras, mai ramane mancare, deoarece cateodata gresesc si fac prea multa.
Dar nu o arunc, decat daca e stricata.O dau la pisicute sau catel, sau cuiva care are nevoie. happy