| brajinca a întrebat:

Am doi perusi care se bat intre ei, oare ce trebuie sa fac?

12 răspunsuri:
| Chocolate a răspuns:

De obicei perusii cand se bat inseamna ca sunt de acelasi sex. Femela-Femela Mascul-Mascul

| Gregory a răspuns:

Salutare! Tot ce trebuie sa faci este sa ii separi, sa ii pui in colivii diferite sau sa dai unul dintre ei unei prieten, vecin, etc.

| bulebule a răspuns:

Si eu am avut doi perusi care au ajuns sa se bata. Femela si mascul. Pe femela am dat-o, si am ramas cu masculul. Dupa ceva timp, el a murit. Daca a fost din "dragoste", asta nu stiu.
Mai bine tine-i pe amandoi in colivii separate, unde pot sa se vada unul pe altul. Sa nu patesti ca mine. laughing

| oz a răspuns:

Baga si un arbitru...sa vedem cine castiga...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Desparte-i sau unul dintre ei va muri.

Răspuns utilizator avertizat
| Ancutsa a răspuns:

Am avut si eu doi perusi care se iubeau foarte mult dar din pacate unu mi-a murit, era cam batran. fetita a ramas singura si am decis sa ii iau un baiatel sa nu fie singura. dar din pacate nu se inteleg deloc.
i-am despartit. ea a ramas in colivia ei si pe el l-am mutat intr-o alta colivie. simtindu-i lipsa, facea foarte urat! i-am pus din nou impreuna si acum se inteleg foarte bine. [ inainte nici nu voiau sa manance amandoi ].
Incearca sa le pui mancarea si apa separat. mai punele din cand in cand si cate putina salata :*.

| alecs871 a răspuns:

Mai baga unu sa se bata in 3

| UnicornsAreLove a răspuns:

Se bat daca sunt de acelasi sex sau daca nu se inteleg separai a si apropo cand i-ai luat prima data erau pereche? E bine sa iei pereche

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ai mei s-au batut pana s-au omorat staf:se poate ca distanta dintre varstele lor sa fie prea mare asa ca separa-i in colivii diferite pana vezi sa vor unul la altul.

| prettyselena11 a răspuns:

Fa schimb cu altcineva asa am facut si eu am facut schimb de masculi si acum mi-au facut oua:X

| Coman_Ionut_1979 a răspuns:

La mine femela l-a batut pe mascul de i-a smuls ciocul, sau cel putin partea de jos a ciocului... oare mai supravietuieste masculul? sau moare de foame, respectiv sete?