De obicei perusii cand se bat inseamna ca sunt de acelasi sex. Femela-Femela Mascul-Mascul
Salutare! Tot ce trebuie sa faci este sa ii separi, sa ii pui in colivii diferite sau sa dai unul dintre ei unei prieten, vecin, etc.
Si eu am avut doi perusi care au ajuns sa se bata. Femela si mascul. Pe femela am dat-o, si am ramas cu masculul. Dupa ceva timp, el a murit. Daca a fost din "dragoste", asta nu stiu.
Mai bine tine-i pe amandoi in colivii separate, unde pot sa se vada unul pe altul. Sa nu patesti ca mine.
Am avut si eu doi perusi care se iubeau foarte mult dar din pacate unu mi-a murit, era cam batran. fetita a ramas singura si am decis sa ii iau un baiatel sa nu fie singura. dar din pacate nu se inteleg deloc.
i-am despartit. ea a ramas in colivia ei si pe el l-am mutat intr-o alta colivie. simtindu-i lipsa, facea foarte urat! i-am pus din nou impreuna si acum se inteleg foarte bine. [ inainte nici nu voiau sa manance amandoi ].
Incearca sa le pui mancarea si apa separat. mai punele din cand in cand si cate putina salata :*.
Se bat daca sunt de acelasi sex sau daca nu se inteleg separai a si apropo cand i-ai luat prima data erau pereche? E bine sa iei pereche
Fa schimb cu altcineva asa am facut si eu am facut schimb de masculi si acum mi-au facut oua:X
La mine femela l-a batut pe mascul de i-a smuls ciocul, sau cel putin partea de jos a ciocului... oare mai supravietuieste masculul? sau moare de foame, respectiv sete?
AnduBTF întreabă: