| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

Am impresia ca acea chestie, FUNDITA, se acorda prea usor. Adica poate ca teoretic ar trebui sa te bucuri cand oferi un raspuns cuiva si ai primit fundita. Dar sunt si raspunsuri la care am primit-o fara a fi neaparat un raspuns demn de a primi fundita.
Oferiti fundita doar celor care o merita cu adevarat, care chiar va ajuta cu un raspuns genial, inteligent, folositor! Nu oricui! Pentru ca nu un simplu numar mare de fundite conteaza, ci ideea ca esti parte dintr-o comunitate care incearca sa-i ajute pe ceilalti. Si ce satisfactie mai mare exista pe lumea asta, decat sa stii ca iti poti ajuta semenii? Pentru mine, niciuna. happy big hug

2 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, daca asta e cea mai mare placere a ta!

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Iar acest super-mediatizat subiect! Fundița! Da, se cerșește, se dă prea ușor, este în vizorul site-ului, deși toate aceste lucruri ar trebui să fie înlocuite de faptul că ai oferit un ajutor. Dar nimeni nu o să ajungă să-l prețuiască decât atunci când o să-i ducă lipsa. Treaba e că majoritatea întrebărilor sunt puse de copilași care nu prea știu ce e bine și ce e rău sau nu au totuși cât-de-cât o experiență pentru a putea deosebi oamenii inteligenți de cei mai puțin pregătiți. Nu aleg cel mai bun răspuns, ci pe cel cu mai multe emoticoane și monosilabic! Dar ce să-i faci! Asta e! Sper că tot citind răspunsurile utilizatorilor care sunt revoltați, vor înțelege și cu teorie, nu numai cu practică! O zi bună!