Te doare cand vezi ca nu imi pasa:::Si iti zic, a fost 0 Simpla intaplaRe...LaSa
Nu mai e ea fetita ce tacea::::aStazi Spune PA, ieri poate ii pasa
Vezi uh draGa:::0 fi Stat Si cu tine... Sstyu c'a arS0 si cu alTele dar veZi uh. el are 0 fata...si pentru el fetita lUi e cea mai imp0rtanta
ImpreSii de dama cand lUmea o aClama::ea vrea Un film er0tic da 0 Sa iaSa drama
←♥→Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy←♥→
Poate am aere'n cap asta e doar problema mea! …Nu poti sa ma suportiAsta e doar problema ta! …Nu ma cunosti…Nu mai comenta! Ai grija de viata ta nu de-a mea!
Daca eu sunt subiect de barfa … Atunci tu estio tarfa! Tu impotriva mea … Eu mereu deasuprata!"?:-
Nu rezolvi nimic daca iti pui statusuri de gelozie. cel mai bine vorbeste cu prietenul tau despre asta. asta inseamna ca ai incredere in prietenul tau. dar cel mai bine vorbeste cu el si vezi ce zice si el.ai grija de tine si ai grija ce faci in aceasta privinta:d
Daca eu sunt subiect de barfa … Atunci tu estio tarfa! Tu impotriva mea … Eu mereu deasuprata!"?:-
Vezi uh draGa:::0 fi Stat Si cu tine... Sstyu c'a arS0 si cu alTele dar veZi uh. el are 0 fata...si pentru el fetita lUi e cea mai imp0rtanta
ImpreSii de dama cand lUmea o aClama::ea vrea Un film de gr0aza da 0 Sa iaSa drama
Nu mai e ea fetita ce tacea::::aStazi Spune PA, ieri poate ii pasa
←♥→Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy←♥→
nu am intSeles exact ce Stsuri doresti dar sper ca te'am ajUtat
RebecaRebela întreabă: