| JaysYang a întrebat:

Care optiune ar fi mai avantajoasa.Deci cartea costa 115 lei e editie veche din 1970 as vrea sa stiu ce ar fi mai avantajos sa o trag la xerox sau sa o cumpar.Cartea are 838 pagini plus legarea cam cat m-ar ajunge.Copierea la acel xerox e 2 bani copiereasau 5 ban listarea cred nu mai stiu multumesc astept raspunsul si dau funda.

Răspuns Câştigător
| Unmiliondevise a răspuns:

Depide, te poti duce la xerox cu cartea si DOAR intrebi cat costa sa ti-o xeroxeze, fata-verso ar fi preferabil la carti, si daca constati ca este mai ieftin decat cartea cumparata, atunci poti sa tii-o xeroxezi.
Si uite un sfat, ia-ti si banii la tine, pentru orcice eventualitate, pentru ca existe sanse mari sa data viitoare cand vi sa ti-o xeroxezi sa iti spuna ca, costa mai mult. big grin

Sper ca raspunsul meu te-a ajutat big grin
Funda?

| JaysYang explică (pentru Unmiliondevise):

Da multumesc frumos chiar m-a ajutat

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut, eu te-as sfatui sa o cauti scanata si daca nu ai tableta poti lua una de 115 ron.

| Anonymous1995 a răspuns:

Sfatul meu e sa cumperi cartea, daca o tragi la xerox trebuie sa o mai si capsezi, sa ii pui o coperta si nu are rost sa faci asta

| Hrib_Erika_2000 a răspuns:

Ar fi mai convenabil la xerox deoarece te ajunge mai putin decat la achizitionarea acesteia. Fundă?; D

| RoșcTa03 a răspuns:

Eu as zice ca mai bine e sa cumperi cartea deoarece o poți avea si peste câțiva ani fata de pagini ca le mai pierzi fata de carte.