| Inger Negru cu Ganduri aLbee` :x - Morrigăn a întrebat:

Am o problema sad... un prieten de`al iubitului meu i spune mereu ca eu imi bat joc de el dar nu este adevarat! angry cum as` putea sa'l fac sa nu'i kreada toate minciunile?cryingpentru ca acum pe el il crede cryinghellpp`

Răspuns Câştigător
| Diiii a răspuns:

Heii. e iubitul tau. Vorbeste cu el si fa-l sa priceapa ca poate"prietenul" ala a lui nu ii e chiar un asa bun prieten.In primul rand are o relatie cu tine, ceea ce presupune ca ar trebui sa aiba incredere. Ai putea sa faci cumva sa va intalniti toti trei. Pune-l pe amicul acela a lui sa repete minciunile alea si vezi daca are curajul sa le spuna de fata cu tine. Totusi daca iubitul tau te iubeste, nu crede orice barfa. Succes!

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă prietenul tău crede ceea ce-i spune amicul său atunci tu greşeşti. În primul rând ar trebui să porţi o discuţie serioasă cu tine. Dacă e iubitul tău ar trebui să aibă încredere în tine, pentru că fără încredere o relaţie nu e relaţie. Îţi sugerez să vorbeşti cu prietenul tău serios, dacă te iubeşte, te cunoaşte, ştie cum eşti tu, nu ar trebui să ia în considerare vorbele amicului său. Baftă!

| ronin33dan a răspuns:

Eu cred ca-ti place de el!