| raulmario1233221233 a întrebat:

Am o situație care mă macină de ceva timp. Există o persoană din satul meu cu care nu am interacționat direct, dar de mai multe ori ne-am privit, uneori m-a salutat din cap, alteori doar s-a uitat la mine când trecea cu mașina sau motorul. Au fost câteva momente care mie mi s-au părut mai „altfel", dar nu știu dacă sunt semne reale de interes sau doar interpretările mele.
Problema e că nu a venit niciodată să se bage în vorbă cu mine și nici nu a făcut un pas clar. Eu nu ieșeam foarte des afară, deci nici nu prea avea ocazia, dar totuși mă întreb:
– când e vorba de interes real, ar face cineva mai mult de atât?
– sau e posibil să fie doar curiozitate, politețe sau imaginația mea?
Cum îți dai seama dacă cineva chiar te place sau dacă tu doar vezi semne unde nu sunt?

2 răspunsuri:
| Lunaris14 a răspuns:

Hmm deci iti olace de el/ea cu adevărat.
okay fi antenă.
Ce trebuie să faci.
Nu aștepta să se bage în seama nu o va face, Fa-o tu' direct.
Cere-i niște beneficii, un ceas o informație etc. Primul pas prefăte ca e doar o persoană random ca nu ai interes special decât doar ajutor pe moment.
Apoi poți reveni peste câteva zile și îi ceri păreri sfaturi despre lucruri mărunte.
Apoi revino cu tot felul' de conversații metoda "interacțiune scurta te retragi strategic".
Pasul 4, complimenteaz-o/complimenteaza-l.
Nu are reactie schimbă subiectul. Nu stai nu vrei sa te creadă prost/proastă.
Pasul 5 Oferă-ti atenția în același ritm ca el/ea nu mai mult de la tine.
Las-o/lasa-l sa te cunoască, obișnuința îl o va apropia de tine.
Pasul 6 modul în care vorbești, calm rar clar cu pauze, privire în ochi, zâmbet ușor. FARA GRABĂ
Pasul 7. Fi ATENT/ATENTĂ la orice zice detalii din povesti cum se îmbracă ce ii place ce păreri are ce aveți în comun etc.
Fa tot ce ti-am zis și o sa ai în max câteva săptămâni o relație cu acea persoană?

| Neagracaceara a răspuns:

Baiatul face explicit primul pas