NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Am plâns, am râs, iar am plâns... O uimitoare lecție de viață.
http://www.decatorevista.ro/elena-pagu-dor31/
Ce om viu și tânăr! Cu așa exemple parcă nici nu ți-e frică să îmbătrânești.
- Ce vrei să te faci, când o să fii mare?
- Pagu.
Nu că e mișto femeia?

42 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Femeia a fost initial proiectata, precum piramidele, sa respecte, macar vizual legea raportului de AUR!
Cand colo ce vad pe strada?
Munti de grasimi, numite, sau care se cred femei! Prostie INFINITA, precum Coloana Infinitului a lui Brancusi, care a creat, ce este intre piciorusele unei femei decente: Raportul de AUR!
Sigur ca Dumnezeu a avut cele mai bune intentii! Dar ce vezi pe strada, in molluri?
Mizerii, dar si Frumuseti Deosebite!
femeia, ca si barbatul, au fost destinati sa se atraga, sa procreeze, sa continuie prin acest proces continuu, CONTINUITATEA SPECIEI MIZERABILE UMANE!
Cand o sa 'fiu mare' desi ma cred mare, as vrea sa modific constitutia:

CURATENIA COSTA, dar merita!
Chiar daca ramanem un milion! In loc de 25 de milioane!
Mai citeste o data, am facut cateva rectificari!
.

Daca m-ar pune cineva, prin absurd, ministrul Educatiei nationale, as face o Ordonanta de Urgenta prin care:
Art.1 Toti copiii si adolescentii sa fie 'obligati' sa citeasca IDIOTUL de Dostoievskii de cel putin 10 ori! Cei mai dotati, OPERA INTEGRALA!
Art. 2 Toti copiii si adolescentii sa fie obligati sa asculte OP. 6 de Haendel
Art.3.Toti copiii si adolescentii sa asculte Rugaciunea de dimineata de la Trinitas de la ora 6AM
Art.4.Toti copii si adolescentii sa urmeze un curs de Bune Maniere
Art. 5 Toti cei care se pretind doctori, ajutoare sociale,, preoti, judecatori si procurori, notari parati, alte mizerii sociale actuale, sa respecte articolele anterioare!
Art. 6 Generatia urmatoare, incepand de la peste 10 ani, de acum incolo, sa nu mai poata ocupa functii de conducere in Statul Roman, acele personaje, daca nu au respectat articolele anterioare!
Art.7 Analfabetii sa fie iertati, hotii si alte MIZERII sociale, trimisi in AMERICA, FRANTA sau ANGLIA! Sau COSTA RICA! Sau in Madagascar! Vorba lui Shakespeare, nebunii trebuie izolati cu orice pret din societate, (Hamlet-cat mai departe de Danemarca!-in cazul nostru Romania).
Art. 8 Sa se modifice Constitutia, cf. cu articolele anterioare...

Toti nemernicii sa fie platiti cu peste 100.000 de euro, lunar, ca sa promita ca nu mai polueaza societatea! In caz contrar : DEPORTATI in zone amintite in art. 7 prezent amintit! De asemeni!
Atat!
sa fie monitorizati toti de catre cei ce au respectat articolele anterioare!
Asta da, DEMOCRATIE care incepe prin Dictatura!(inteleapta)
Fetele este frumoase! Dar ce folos, ca sunt tinute, inca in mizeria mintii umane EXPIRATE!

| 4b a răspuns:

Viata e plina de sanse, daca stie omul cum sa le ia si cum sa le pastreze sad

NOname
| NOname explică (pentru 4b):

Dap. happy

Bine te-ai întors! Nu te-am văzut de o căruță de vreme.

| 4b a răspuns (pentru NOname):

:* ma bucur sa te revad, NO

NOname
| NOname explică (pentru 4b):

kiss

| oprescudorin11 a răspuns (pentru NOname):

Daca nu are 'carcasa', la ce naiba sa te intereseze?
Destepte : non, etc : Non!
Un copac, daca nu are Coroana frumoasa, nu rodeste, il tai!
Pilda smochinului neroditor!
Din biblie! Dar tu, care esti atee? Te-ai uitat la babele de la Holywood, ce monstri sunt?

| EcceHomo a răspuns:

Ce om frumos!happy

NOname
| NOname explică (pentru EcceHomo):

happy

| CristianGrigor1986 a răspuns:

Gandesc deci exist. Cand am incetat sa gandesc am incetat sa exist.

Intr-o societate in care exista sloganuri de genul only those who went too far can know how far you can go, nu exista nici o scuza pentru limite. DE ORICE TIP.

Demonstratia - exemplul din link.

| CioroiStefan777 a răspuns:

Interesant articol, multumim pentu descoperire. Daca vrei ceva cu orce pret, atunci sigur vei reusi iar doamna Pagu este un exemplu ca se poate!

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru oprescudorin11):

Dă-mi și mie sfaturi, că văd că te pricepi. Cum vorbesc cu o tipă și îi iau numărul? Mai ales dacă o văd într-un parc și n-o cunosc.

| Olaru_Liliana_2002 a răspuns:

Da