| BubbleGumyy a întrebat:

Am trei intrebati 1.Cand veti fi mari ce v-ati vrea fata sau baiat? 2.De ce fata sau de ce faiat? 3.Cum il/o so cheme?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu as vrea un baiat. Mi-as dori sa fie la fel ca mine cu ceva plus de incredere in el. Nu mi-as dori fetita. Una pentru ca eu sunt genul parintelui apropiat si ea poate la maturitate ar interpreta altfel gesturile mele. Si a doua ca e greu la o fata sa o protejezi de esecuri si totodata sa nu devii dusmanul numarul unu. Mai ales din postura de tata. Dar e mult sa ma gandesc la copii ca la un viitor sigur. Eu nici nu am o parere prea buna despre ritualul asta banal de casatorie. Dar cred ca mi-as dori macar 2 copii. Daca ar fi unul singur i-ar fi destul de greu. E greu insa si cu doi copii pentru ca poate aparea gelozie. E un subiect delicat. Trebuie sa fii un parinte bun sa stii sa impaci lucrurile. Fata si baiat as vrea. Baiatul sa fie mai mare si sa fie un sprijin pentru fata. Cel putin asa cred ca ar fi frumos.

Nume de fata - Odette ( cel putin asta imi place foarte mult )
Nume de baiat - Ciprian

O sa am timp sa ma gandesc la nume atunci laughing ( Daca o sa fie )

| Anileda a răspuns:

Baiat
Denis mi-ar place.

| Cătălina_6063 a răspuns:

Gemeni care sa fie fata si baiat. De ce pentru ca imi plac amandoi. La nume ma mai gandesc dar as vrea niste nume cum ar fi Catalina Catalina ceva de genu

| casy14channel a răspuns:

Eu sincer as vrea o fetita pentru ca tot timpul am vrut sa am o fata si dupa mine ...nu stiu ii mai complicat cu baietii mai ales cand se fac mai mari
as vrea mult s-o chelme isabella pentru ca as vrea s-o strig bella pentru ca imi place ff mult numelebig grin:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si fata si baiat.De ce? Pentru ca ador copiii.La nume nu ma gandesc de pe acum, insa ador alaturarea Darius Stefanhee hee

Întrebări similare