| ghitza a întrebat:

Am un cont pe metin2.ro pe serverul lupus si as dori sa mai imi fac unul, dar nu ma lasa tot aici, imi spune sa aleg alt server.Am folosit alt id si alta parola si nu ma lasa nici cum.Cum as putea sa imi aleg serverul pe care sa imi fac contul?

12 răspunsuri:
| ghitza explică:

Pe mine ma intereseaza cum as putea sa imi fac cont pe ce server vreau eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu dupa ce iti scrii id completeaza cu yahoo.com si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba fi atent te lasa sa mai faci unu da sti unde este primul tau avatar da din sageata unde e liber si apoi pune numele si avataru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii pe google metin2 ro si iti faci un cot si pe urma intri pe metin si alegi un servar de acolo lupus leonis taurus oricare vrei si pe urama di ok si scrii id si parola la cont si dai enterc dupa aia iti alegi regatul si pe urma alegi luptatorul care vrei sa joci si scrii si nume le si dai enter si gat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pur si simplu dai de care server vrei big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami mie contul te rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti stergi toate caracterele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lupussss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca stiam iti spunemsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine are cont la metin 2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dau eu cont metin 2 ro lupus lvl 21 mental ieteme pe el numai bune

| TheDavis a răspuns:

Uite ce e: se mai intampla sa nu poti sa intrii pe un regat, alege si tu altu, apropo daca vrei cont am eu unul de 44 warrior cal armat dragon +9 cu grabei +3 prot+3, secure uriasa+9 cu fatala +3 si patrunderii+1, sabie+9, furk+8 cu war+2 fatala+2, coif de fier +9, scut rotund+7 papuci coliar bratara cu pv 1000 fiecare, aura M1 vartej M1, yang nu prea... vreo 100k. Daca vrei contul contacteaza-ma pe the_davis@yahoo.com. Toate cele bune.