anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut ca au mai intrebat cativa, ce are site-ul? Ca de trei zile incoace gura tare-i mai tace!

Răspuns Câştigător
| remus a răspuns:

Ca de obicei iarna ne-a luat prin surprindere, daca ceva functioneaza bine il stricam ca sa vedem de ce a mers bine, la mine cel putin de 2-3 zile situl este un mijloc sigur de incercat nervi si rabdarea.

12 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nici moderatorii nu pot intra pe site, stai linistita. Probabil a murit serverul.
Nici macar nu sunt sigura daca raspunsul asta va aparea. Sau nu!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De ce nu-i cheama pe baietii aia destepti de la Google. Aia, in trei zile, ar fi revolutionat tot internetul. Astia pe care i-a chemat ce-au? Le lipseste vreo cheie de 17?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Si eu am aceliasi probleme ca si tine, cred ca este din cauza vremii nefavorabile.

| JeSa a răspuns:

Stejara, poate nu a fost platit abonamentul big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Serverul prea incarcat si nu mai face fata, prea multe intrebari gen "periuta"hee hee tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copaco? si tu ai probleme? si noi pe la galati. e jale. o fi inghetat? auzi? mai ai ghinde?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! Ma intreb de ce moderatorii nu ne raspund! Ce se intampla?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eii, deja începe să fie cel mai dezbătut subiect TPU, i-am arătat Ralucăi, aştept răspuns, sunt sigură că problema se va rezolva, deşi personal nu prea am complicaţii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-a raspuns Raluca astazi. Au probleme pe site, cei de la departamentul tehnic lucreaza de trei zile si spera sa termine spre sfarsitul saptamanii. Este si ea necajita de toata situatia si se confrunta cu aceleasi probleme ca si noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu rezolva nici pina la sfirsitul saptaminii. Cred ca nu folosesc sculele potrivite. In mod sigur tirnacopu, cazmaua, sau dalta si ciocanul nu sint bune aici rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca era normal sa ceara niste scuze, normal ca le acceptam daca stiam despre ce este vorba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rebeca, si-au cerut scuze. O vreme, in loc sa intri pe site, aparea o fereastra in care isi cereau scuze tongue