anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut iar reclama cu."tu cat timp stai la baiebatting eyelashes?"
so. Cat timp stai la baie?
rolling on the floor

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Depinde...in fata iglinzii...muultlaughing, pe wc...cam 5-10 minutelaughingma mai uit pe telefon, citesc o revista...ma mai gandesclaughing.la dus 30 de minute...cand fac baie pana la o orabig grin.Cred ca sunt in limite normale...si asta ptc nu am probleme cu ...scaunullaughing.big grin

| Silvia a răspuns:

Oglinzii*, sorrybig grin.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu putin, ca impartim 4 aceeasi baie. Desi tare imi place sa citesc stand pe toaleta.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am doua bai la 4 persoane asa ca imi permit sa stau cat vreau.

| Barajag a răspuns:

Stau pana ma usurez de tot, apoi radiez de fericire...pai nu stii? omul e cel mai fericit dupa ce iese din baielaughing

| psiholoaga a răspuns:

Si la mine sunt 2 bai la 3 persoane, de obicei nu suntem in acelasi timp acasa, asa ca e ok. Fac baie in cada foarte rar, atunci stau cam 20-30 minute, depinde daca sunt singura sau nu. In rest, la dus 5 minute, pentru alte chestii, de la 1 minut, cand intru cu pantalonii deja in vine, la 7-8 minute, cand am si curele, catarame, bluze lungi etclaughing

| fluturas a răspuns:

Poi vreo 10 minute laughing

dimineata vreo jumatate de ora laughing

si cand fac baie am stat si 2 ore love strucklove strucklove strucklove struck imi plaaace apa laughingrolling on the floor

misto intrebare kisswinking

| SweetCandy a răspuns:

Eu stau o groazalaughing serioslaughing cand imi fac dus stau o ora sau mai mult, iarv asa pentru nevoi fiziologicebig grin stau si atunci multlaughing

kratos
| kratos a răspuns:

Nu stiu nu am cronometrat! Probabil 5 min la dus si 10 min in mod normal ca tot omul dar adunat.

| Cryssy a răspuns:

Depinde... daca plec undeva stau foarte mult pana ma aranjez...si cand fac baie stau mai mult...

| Pho3nix a răspuns:

Depinde... daca adorm acolo...iti dai seama ca stau ceva timp.laughing

| ellene a răspuns:

Mai putin decat aia din reclama

| sTeFaN. a răspuns:

Nu am cronometrat dar stau aproximativ 5 minutehappy

| I'm just me a răspuns:

Pana ma terminrolling on the floorrolling on the floor

| bulebule a răspuns:

Minim 20 de minute.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi foarteeeee mult.Pana scriu 5 mesaje, pana citesc presa. Eu numai seara citesc presa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stau foarte mult la baie laughing imi place sa citesc, sunt putinele momente de intimitate deplina pe care mi le permit! Cand vine vorba de dus...nu mai spun, faci cuie la usa daca cumva te scapa vreo treaba rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa vezi ce ingrat e omul. Eu am acum la casa 3 la 3 oameni si stau...pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Între 5 minute și 30-40 de minute cu curățarea băii după ce am făcut și baie.
Îmi place să stau în dormitor, nu în baie!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de activitatea pe care o am.la dus vreo 5 minute.la o baie mai relaxanta cu o carte in mana cel putin o ora.in alta parte depinde acum ce-oi fi mancat rolling on the floor daca ma uit in oglinda cateva secunde sau mai multe... daca fac curatenie vreo juma` de ora.