| angel6lust a întrebat:

Am văzut la Ray o întrebare conform căreia el întreabă de ce trebuie să ne ascundem sexualitatea, lucru pe care în majoritatea cazurilor nu ar trebui să îl facem. No, și amu` de ce trebuie să cenzurăm așa mult și să nu înjurăm dacă înjuratul face parte din vorbirea liberă? Nu mai suntem pe vremea Răposatului să nu trebuiască să o facem și sunt ca niște bditongi oamenii care se oripilează de la niște cuvinte. Frații mei, moare dracu` lumea la război după Sighetu` Marmațieu și voi vă gândiți de ce înjură alții?

19 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Injuratul e ok atata timp cat iti poti permite cu un prieten bun care nu se supara sau in general cu cine tolereaza. Insa de regula cand vorbesti formal pe la institutii, loc de munca, oameni "aristocrati", etc. vorbesti cu un limbaj adecvat. Sau cum imi place mie sa zic "tatonezi terenul", sa vezi daca iti permiti sa vorbesti cu injuraturi, daca asta te reprezinta.

Sincer, si eu vorbesc in timpul liber cu prietenii/prietena, cu injuraturi, mai ales cand ceva merge prost si vreau sa ma descarc. Bineinteles, nu ii injur pe ei laughing. Insa cand sunt la munca, prin oras la institutii ( primarie, spital, etc. ), vorbesc formal spre academic. Pentru ca in general "vorba dulce mult aduce" happy.

Oricum mereu o sa dai in viata de oameni cu batul infipt in fund, care stramba din nas cand scapi o "perla", dar asta e. Nu-i poti multumi pe toti tongue.

| Solane a răspuns:

Injuratul face parte din vorbirea libera? Da, de jos si pana la un nivel minim de educatie. Atat de minim ca tot jos este. Nu raposatul oprea injuraturile. De ce te-as asculta eu pe tine vorbind agresiv, injurand?
Apropo, din explicatiile tale se pare ca nici nu stii ce este un bitong. De fapt, corect este bitang.
Crezi ca daca injuri ii ajuti pe aia de dupa granita de est? Muuuult, departe dupa granita. Ca dupa Sighet, traiesc bine-merci. Sau geografia ta se limiteaza de la Camara-Sighet si pana la Slatina. Slatina aia de peste Tisa, nu alta.

| angel6lust explică (pentru Solane):

Boala românului, vocabularul altuia. Îs lucruri mai importante pe fața pământului ăstuia decât cum vorbește altul.

Și `bitang` e din ungurește unde `a` îl pronunță `o`winking.

| Solane a răspuns:

De ce nefolositor? Trebuia sa-ti spun si ce inseamna "bitang"? Deschide dictionarul si cauta "niste cuvinte". Sau vrei sa-ti spun ca Ucraina este de 4-5 ori mai mare decat Romania? Deschide o harta. Vei vedea ca in nici 1/10 din teritoriu e acel razboi.

| razvand2001 a răspuns:

Vrei sa vorbim, angel6lust? Eu nu am pus niciodata intrebari stupide si nici nu voi pune

| angel6lust explică (pentru razvand2001):

Nu.

| razvand2001 a răspuns (pentru angel6lust):

De ce?

Despre ce vrei să-mi vorbești?

Despre TPU. Ti s-a mai intamplat sa mearga greu site-ul asta tpu.ro

Da.

Si mie doar de doua ori

De ce mi-ai refuzat cererea de prietenie de pe TPU. Eu eram cel care a postat cererea, nu un alt utilizator

Poftim, fericit amu`?

Da. Acum suntem prieteni

Mai vorbim?

Da, mă poți ajuta cu ceva?

Cu ce?

Vezi la mesaj.