| remus a întrebat:

Aproape trei saptamani de cand un consatean a deschis un local peste drum ( circca 9m distanta)de locuinta mea, zi si noapte sunt terorizat cu muzica data la maxim, larma, injuraturi, masini parcate, portiere trantite etc, am discutat cu proprietarul birtului, nu vrea sa inteleaga in ce calvar traiesc. va rog, daca cineva s-a confruntat cu asemenea situatie, comunicati-mi cui sa ma adresez, ce sa fac sa nu mai fiu deranjat.

Răspuns Câştigător
| LadyZuza a răspuns:

Normal la politie dar ai grija sa nu-ti faca rau proprietarul birtului ca nah e proprietatea lui! incearca sa informezi politia, programul si sti foarte bine ca dupa ora 22:00 muzica e interzisa!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Incearca sa rezolvi situatia pe cale amiabila. Daca nu se poate asa atunci te poti adresa politiei din localitate si proprietarul poate fi sanctionat contraventional in baza legii nr. 61/1991, republicata cu modificarile si completarile ulterioare. Numai bine!

| remus explică:

Pentru anonim nu am raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci plangere impotriva proprietarului, iar daca nu are autorizatie va fi nevoit sa inchida. in mod normal ar fi trebuit sa aiba utorizatia ta, daca e atat de aproape.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,
proprietarul barului are obligatia sa izoleze FONIC interiorul barului
trebuie sa gasesti detaliile tehnice pentru aceste procedeu de izolare si sa ceri autoritatilor sa i le impuna acestui vecin
sa ne scrii ce ai facut, succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum s-a terminat problema cu sonorizarea si cu izolarea fonica a barului? nu ai mai scris finalul, scrie urgent mai jos la subiectul acesta, sunt interesat si eu. mersi mult.

Întrebări similare