anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are ceva daca bag incaltamintea colorata cu hainele colorate la spalat? Dar cele de culoare alba cu albiturile la 60º s-ar dezlipi cumva? Si recomandati-mi un dero bun pentru spalari la 30 de minute cu efect bun de indepartare a petelor la albituri.

Răspuns Câştigător
| Crissena a răspuns:

Deci, o luam cu inceputul:
- incaltamintea se spala de regula la 30 de grade, cu blughi sau pantaloni.
- ideal e ariel praf sau pernuta, eventual niscaiva inalbitor pentru albituri. Daca ai pete care se vad, pregnante, pune inainte vanish pe pata si putina apa, cam 10 min si pe urma - la spalat. La noi asa se curata si cele mai rebele happy

Succes

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns (pentru Crissena):

Dar cat m-ar costa o cutiuta de aia vanish? Si in lidl stii cumva vreun inalbitor ca eu pe acolo trec de obicei ca aduc marfa din strainatate.

| Crissena a răspuns (pentru mgtow):

Hm... snow? nu stiu, insa cred ca in esenta un inalbitor, indiferent de marca (acum o sa incerci sa vezi) este mai eficient decat nimic. Eu nu prea cumpar di Lidl...

Iti dau un sfat socant pentru tine, la stiri au zis ca produsele romanesti contin 0, 2% dintr-un produs toxic care e adaugat in alimente si nu le pun pe eticheta deoarece legea nu-i obliga asa in timp apar boli cardiovasculare si cancerul, de aia mai bine iei calitate straina si e mult mai ieftin decat sa-ti strici viata.

Mda, made in china cu supraeticheta Germania... deci daca vrei sa-ti speli adidasii, ok. eu detergenti, cel putin, nu iau decat ariel si vanish.

Asta e buna cu made in china daca ai stii cu adevarat cum se lucreaza mi-ai da dreptate pentru ca eu am vazut mersul lor atat din interior cat si dupa usile unde tin marfa si actele de transport :p

Se poate. insa ne indepartam de la subiect happy

Thx, astept vesti pozitive laughing

Da, cand mai bag masina de spalat dupa vreo 2 - 3 saptamani in functiune nu voi uita de tine. Incaltamintea a iesit bine numai ca mi s-a rupt un adidas si trebuie sa-l lipesc, restul au ramas impecabili.

Fuse cu defect big grin

Nu a mai rezistat ca au mai mult de un an de zile si arata bine numai ca de la atata apa a cedat o parte.

Adidasul. un punct prost de lipitura...