| bombonik44 a întrebat:

As dori daca se poate ID-uri de vedete americane si romanesti. Exista siteuri in care sunt expuse ID-urile? Daca sunt imi dati si mie pe ID-ul meu :inimioaramuzicala@yahoo.com.Imi dati si mie ID-uri? VA MULTUMESC

Răspuns Câştigător
| Kimbo93 a răspuns:

Deci id-uri ale vedetelor americane nu gasesti deoarece ele nu au id de mess sau daca au nu dau la toata lumea. daca e cineva care iti da web si se da drept vedeta cauta pe youtube x webcam sisigur gasesti acolo asa mi-am luat si eu teapa

10 răspunsuri:
| andreeada a răspuns:

Nu exista asa ceva dar poti sa cauti la nimereala eu asa am facut cu o vedeta si a mers aaa il stiu pe cel al lui tanase (fotbalist)=dodel18

| eu..sh doar eu a răspuns:

Nu exista site'uri de genul astastraight face

| ExTaZy_7517 a răspuns:

Foarte bun site http://filme-ro.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei eu am multe id de vedete si din america si din Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa esti nebuna rau da tot cum dracu sa primesti id-urile vedetlor americane, oh zeus!laughinglaughing)rolling on the floor)rolling on the floor))rolling on the floor)=rolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea mult sa am id lui rihanna:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt id-uri cu vedete pe net sunt numai tampiti si tampite care prostesc lumea. crying

| KellyNitraBB a răspuns:

Poti vorbi pe facebook cu vedete americane sau de la noi dai cerere de prietenie si vezi ce cont are mai multi prieteni sau aprecieri si il cauti pala original

| Teodoruka2001 a răspuns:

Iti dau eu pe a lui Criss dar da-mi accept.E adevaratul.Da-mi accept si ti-l voi da.

| TequilaPhoenix a răspuns:

Ba sunt id-uri eu am deja 2 care ar fi:de la selena gomez ii:selena_gomez37 la nini de la disney channel ii: Florencia_Berototti