anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu daca vreunul dintre voi a cunoscut - dincolo de site-ul TPU - o persoana intalnita aici? V-ati intalnit in realitate? Eu am intalnit pr unul dintre prietenii mei de pe TPU! O persoana absolut de exceptie... faptul ca va spun lucrul asta reprezinta si o forma de a-i multumi ca exista undeva!

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Mi-as dori sa intalnesc cateva persoane de aici. Clar este ca nu s-ar destrama farmecul, ba dimpotriva cred ca s-ar lega o amicitie trainica. Sunt oameni deosebiti aici a caror prietenie mi-o doresc. Din pacate inca n-am cunoscut face to face pe nimeni pana acum. Dar.....viata este inainte si mereu ne va rezerva surprize.

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu, eu nu am intalnit pe nimeni, si poate e mai bine asa, pentru a fii toti egali pe sitewinking

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu nu am intalnit pe nimeni.happy

| SweetCandy a răspuns:

Eu nu am intalnit pe nimeni, inca
insa vb pe mess q ellena...care e cea mai dulce fata de pe pamant ne intelegem fff bine si vb q ea lucruri q care nu vb q nimeni...big grin
si poate o sa ne si intalnim "live" nu se stie niciodatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@silvia: egalitatea nu ne e data aici de faptul ca nu ne privim in ochi si invers... daca ne privim in ochi, asta nu ne face sa fim preferati sau preferentiali in alegeri!

| funnymantm a răspuns:

Eu peste o saptamana ma intalnesc cu cineva dintre voi tongue si dupa cu inca 2 persoane peste o luna. abia astept tongue big grin :X

| SweetCandy a răspuns:

@funnymantm...ooo.....bafta la intalnirelaughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu... dar mi-ar placea. Numai ca, am impresia ca nu prea e nimeni din Braila. Iar la Bucuresti, ma duc vinerea viitoare doar pentru cateva zile.

| lisa_5170 a răspuns:

Am cont pe TPU de putin timphee hee inca nu am apucat sa cunosc prea multe persoane dar cred ca mi'ar placea sa cunosc pe cineva mai tarziu de pe acest site daca ne imprietenimhappy

| Ellena a răspuns:

Da @sweetcandy [va sa nu zic altcumva:D] sper sa ne vedem si "live", asa e nu se stie niciodata...
si are dreptate ca vb lucruri cu care nu vorbesc cu oricine...
si as vrea sa ii dedicac melodia asta:P
http://www.youtube.com/watch?v=OPD0H-qDkJM

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am cunoscut o persoana de pe TPU si sper sa mai cunosc cateva.happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Da, da, da!
Cunosc 3 persoane de pe aici.
Una am intalnit-o datorita acestui site, pe celelalte 2 le stiam dinainte.