anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asta e o perioada mai grea in viata mea
nu am absolut nici un prieten pe lume
in momentu asta am o pleumonie urata sau ceva de genu
s-ar putea sa fii contactat o boala care sa imi afecteze restul vieti
situatia mea scolare e groaznica

nu mai pot dormi, ma roade anxietatea, nu imi pot lua gandul el la lucrurile mai sus mentionate

stiti vreun lucru care sa imi ia gandul de la toate astea, o melodie un site un video sau ceva care sa imi capteze atentia pentru mai mult timp?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Filmele lui kurt kren, james benning si michael snow
situatia o sa isi revina, si boala ta e sexy si totul o sa fie bine, ai sa vezi
incearca si tu niste passiflora inainte sa te culci, dormi dezbracat uita-te in oglinda si spune-ti ca ai sa pleci tu de aici
d-zeu sa iti dea fericirea de a distinge cum vrei tu sa fii de ce vrea o societate fascisto-patriarhala de la tine

| AnonymousB a răspuns:

Uita-te la anime-uri:3 sunt niste desene japoneze, eu ma uit la Naruto si are 600 de episoade chiar mai mult (e cu ninja) o sa ti capteze mintea. Daca nu iti plac astea ninja sunt diferite genuri groaza, dragoste, actiune etc etc.happy

| MirelaNicoleta a răspuns:

Buna, in primul rand pneumonia este o boala vindecabila, nu am inteles daca umezi sau nu un tratament. In ceea ce priveste melodii, site-uri exista o multime de filme din care poti invata ca viata e frumoasa atunci cand inima ta este dispusa sa o picteze. Cand ai stari de anxietate stai intins/a in pat cu ochii inchisi fara sa te gandesti la nimic si respira lung si prodund, trage aer pana cand abdomenul este plin, apoi expira usor si lent. Doar asculta-ti respiratia, vei simti o stare usoara si relaxanta. Atunci ii vei da liber mintii tale sa nu mai umble prin toate gandurile vrute si ne vrute. Daca vrei sa afli mai multe scrie pe google puterea respiratiei.
Multa sanatate iti doresc!

| ylakiztenurb a răspuns:

Nu esti singura care are problemehappyo sa treaca daca vr lasa-mi mesaj cu id tau si vb... sper sa iti revii cat mai repede:*