La multi ani, marry! si mamei mele ii spun la multi ani, si tuturor stangacilor din lume![]()
La multi ani tuturor stangacilor... apropo se spune ca stangacii sunt oameni foarte inteligenti. oare asa o fii?
@otonis...pai nu stii ca pe pamant nu sunt numai oameni destepti?![]()
![]()
![]()
stii ca glumesc
La multi ani stangaceo!
La multi ani tuturor!
@ SweetCandy, pai daca oamenii stangaci sunt foarte inteligenti, eu de ce sunt dreptaci?
@ SweetCandy, bine-nteles ca nu mai sunt oameni destepti, ca au evoluat in inteligenti.
Stii ca glumesc.
Simple.girl nu stiu cand e ziua dreptacilor... dar am aflat si eu intamplator de ziua asta ca nu stiam
Am si eu un baiat care e stangaci, se zice ca stangacii au doua maini stangi, in schimb sunt foarte inteligenti.La multi ani pentru toti stangacii!
@sweetcandy, e adevarat, baiatul meu citea la varsta de 5 ani, a gasit in biblioteca un abecedar vechi si probabil a fost atras de imaginile frumos colorate de acolo, la inceput l-a rasfoit, s-a uitat la poze apoi a inceput sa ma intrebe ce sunt alea(adica literele). Bineinteles ca i-am spus la fiecare litera in parte iar dupa un timp mergand cu el pe strada m-a intreaba:mama asta e strada Bicaz? I-am raspuns da, dar tu de unde stii? Ui-te scrie acolo, mi-a raspuns el.Am ramas uimita.Mai apoi la scoala a invatat tot timpul f.bine.Asa ca se confirma faptul ca stangacii sunt inteligenti.![]()
La multi ani, dar se zice ca stangacii traiesc mai putin. Dar nu cred ca este adevarat.
EstiFericitaSauTrista întreabă: