| Cristinel1994 a întrebat:

Astazi un meteorit a lovit Rusia ce parere aveti vor mai urma si altii? acum au aparut tot felul de speculatii cica multi savanti de ai lor stiau ca o sa loveasca si nu au spus nimic ca sa nu intre lumea in panica altii spun ca nu stiau altii ca o racheta ar fi lovit meteoritu altii ca ar fi fost un ozn astept pareri (scuze daca am gresit categoria)

Răspuns Câştigător
| Priap a răspuns:

Parerea mea este ca nu stiau, cu siguranta au fost luati prin surprindere

6 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Sa vina la noi in Romania, ca tot ei cred ca suntem cu 50 ani in urma.

| greyhound a răspuns:

E apocalipsa, clar

| Cristinel1994 explică (pentru greyhound):

Cred ca ai dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" multi savanti de ai lor stiau ca o sa loveasca si nu au spus nimic ca sa nu intre lumea in panica " - Ha.

" altii ca o racheta ar fi lovit meteoritu " - Haha.

" altii ca ar fi fost un ozn " - Hahaha.

Fii atent, cică, nişte savanţi suedezi, au ajuns la concluzia că liderul suprem al extratereştrilor ce vieţuiesc pe Venus, a hotărât să lanseze un meteorit zilele următoare spre Egipt. De asemenea, nişte " Cercetători Britanici ", au aflat că în zodia scorpionului, oamenii sunt mai predispuşi să fie loviţi de un meteorit decât cei din zodia balanţei.

Nu că-i tare?

| Cristinel1994 explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu ce crezi tu ca e asa tare, eu am cerut pareri nu povesti de la oameni cu imaginatie bogata big grin mai bine daca nu sti nu te baga nu mai raspunde aiurea la intrebari pentru a face scor big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cristinel1994):

" Scorul " pe acest site pentru mine este la fel de insignifiant precum lovirea pământului de către meteoriţi sau o invazie extraterestră.