| andreutz a întrebat:

Auziti, ma macina rau si pe mine o curiozitate, credeti-ma. La o intrebare despre citatul vostru preferat, eu am raspuns " Dumnezeu a murit. " Friedrich Wilhelm Nietzsche. Reactia imediata fost ca am primit niste voturi stupide. Chiar nu ma consum pentru asa ceva, nu e cazul, dar vreau sa stiu cine a dat si vreau sa imi argumenteze. Pentru ca numai un analfabet ar putea considera acel citat stupid din punctul meu de vedere. In democratia de azi, omul are dreptul la libere exprimare parca, nu? Nu ma intereseaza ce inteleg altii din propozitia respectiva, e problema lor. Dar un om cu mintea la cap ar trebui sa stie ca sensul real al acelui citat nu neaga existenta lui Dumnezeu, asa cum probabil ati crezut unii dintre voi. Asa ca astept cu mare nerabdare raspunsurile voastre, adica argumentele mai bine zis. Asta in cazul in care aveti curaj si nu va e frica in spatele unui calculator. Cu drag, al vostru Andrei cu chef de cearta

13 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

Dumnezeu nu a murit. eu cred ca nu exista. popi l-au inventat ca sa dea lumea banii la biserica sa se imbogateasca ei. sa faca pomeni lumea sa aiba ei vin. sa dea colova la porci; sa isi ia masinii straine sa aiba vile. si sa ii tina pe oamenii linistiti sa nu faca revolte

Răspuns utilizator avertizat
| chrystyna a răspuns:

De ce am sta sa-ti demostram ceva ce fiecare gandeste si simte pentru el.Pentru unii exista un Dumnezeu, pentru altii nu. E problema lor.Cum ai spus si tu, toti avem dreptul la libera exprimare.Cum tu ti-ei exprimat o parere, asa or fi facut si aia care ti-au dar stupid.Cred ca erau din randul celor care sunt foarte credinciosi, ori nu au inteles despre ce era vorba.Sau mai sunt pe site niste personaje care dau stupid asa la nimereala, ca nu au ce face.Cum nu le convine lor ceva, click pe stupid. N-ai ce sa le faci, e problema lor.Nu te mai consuma pe din astea.

| 16.laura.16 a răspuns:

Pai, aici pe site, uneori se dau voturi cu stupid la parerile care nu coincid cu propriile lor conceptii.
Friedrich Wilhelm Nietzsche este un filosof controversat, nu place tuturor.

Tu vrei sa ti se argumenteze voturile acelea, dat tu ai argumentat motivul pentru care ai ales acel citat? Poate ai fost inteles gresit.

| 16.laura.16 a răspuns:

@Andreutz, eu te inteleg. Spun doar ca trebuia sa intelegi sau sa fi inteles deja ca Friedrich Nietzsche nu a fost niciodata apreciat pe deplin si mai trebuie sa stii ca acel citat l-a scris intr-o parte a vietii cand manifesta numeroase crize de nebunie!
Or, multe persoane pot considera stupida o afirmatie scrisa de un om care, in ultima parte a vietii se credea Isus!

App, intrebarea la care ai raspuns nu avea scris nici,, va rog sa argumentati voturile de stupid date celorlalti useri,,!

| andreutz explică:

Draga 16.laura.16, haisa te mai lamuresc putin. Intrebarea respectiva suna asa

| andreutz explică:

Daraga 16.laura.16, hai sa te mai lamuresc putin. Intrebarea respectiva suna cam asa :,, Beautiful Disaster intreaba:
Citate!
Care e citatul tau preferat?:-),, tu vezi pe undeva ca scrie ca trebuie sa si argumentezi? Plus ca aproape nimeni nu si-a argumentat raspunsul, asa ca eu de ce as face asta? Acum sper ca m-am facut inteles si ca mi-ai inteles indignarea draga laura.

| andreutz explică:

Mai draga 16.laura.16, hai sa te mai lamuresc putin. Intrebarea respectiva suna cam asa :,, Beautiful Disaster intreaba:
Citate!
Care e citatul tau preferat?:-),, tu vezi pe undeva ca scrie ca trebuie sa si argumentezi? Plus ca aproape nimeni nu si-a argumentat raspunsul, asa ca eu de ce as face asta? Acum sper ca m-am facut inteles si ca mi-ai inteles indignarea draga laura.

| andreutz explică:

Scuze pentru repetare, dar am niste probleme la internet momentan...

| andreutz explică:

@christina, ai cuvantul meu ca pentru mine afirmatia lui (ca pentru multi altii) nu inseamna ca nu exista Dumnezeu. Nici nu stau acum sa dau explicatii, ca nu pentru asta a fost pusa intrebarea. Asta in particular, daca e neaparat nevoie.
@Kronstandt si @lora, apreciez suportul vostru. Si acum uite si explicatia pentru caer nu mai intra userii vechi pe site si se schimba generatiile de la o luna la alta pe aici (aproximativ binenteles). va doresc un weekend placut in continuare tuturor!

| andreutz explică:

Da ma doare fix undeva de puncte mariamada.scuze exprimarea, dar ce crezi ca fac cu ele? ma duc sa imi cumpar castraveti de la piata? laughing nu degeaba nu mai frecventez site-ul asta de atat timp.in fine, pentru mine e subiect inchis, m-am lamurit laughing

| RobYnRobYn a răspuns:

Chiar crezi ca userii care te voteaza cu 'stupid' vor da buzna sa te lamureasca? in ziua de azi, nimeni nu isi mai asuma responsabilitatea pentru ceea ce zic/fac... oricum nu ti se scad din puncte happy

mihaicd
| mihaicd a răspuns:

Eu nu am votat data trecuta, dar stiu doar care a fost raspunsul divin la vorba lui Nietzsche...