Probabil cu fundele vor sa urce de ranking de aia sunt disperati, nici eu nu zic (hai da-mi funda) dar mi-o da ei pentru ca le dau raspuns cat de cat bun pentru ei
Colectionarii de fundite cred ca cu cat ai mai multe cu atat esti mai apreciat, desi nu este asa.
Nu stiu la ce sunt bune. Parca pe site vii sa ajuti, nu-i asa? Acum, hai sa cersim fundite ca ajungem cu un chenar portocaliu (Expert TPU) sau albastru (userul anului).
Sincer, eu am cam multe fundite
si nu ma intereseaza de ele. Dau si eu un zambet cand vad ca lui X i-am fost de ajutor.
Daca nu i-am fost destul de ajutor si a fost conside4rat raspunsul lui Y mai bun, ok. Ma bucur pentru ajutorul cel micut dat!
Sper, ca odata si odata sa dispara milogii de pe site. Pitipoance care vin cu " Blablablablabla X, funtitsza?
" (nu zic si ei fundita macar, o pocesc in toate alea
)
Panglici, cravate, funde, sosete, palarii VIRTUALE, la ce sunt de ajutor? Inteleg, daca erau reale, mai puneam una in par.
Eu, una, am observat daca nu spui la intrebare " Dau fundita " primesti de'abia 2-3 raspunsuri si gata
.
M-am saturat de cerseala. Hai sa facem ca TPU sa fie ca inainte.
sa stii ca esti tare dur.Adica u zici ca nu ai nevoie de fundite, ca traiesti bine mersi faca, dar am vazut la o intrebare ceva de genul:cum sa tratez o persoana care ma trateaza cu indiferenta ca ai scris imi dai fundita?(si cu fata aia de caine bleg)
Zici bine, dar te contrazici u pe tine