| mhn24 a întrebat:

Ba, ce-aveti ba, cu funditele?laughing
Adica voi mai mult cersiti decat raspundeti. Ma enervati de-acum. laughing Dupa raspuns apare mereu acest universal word called "fundita", cu semnul intrebarii si cu fata aia de caine ( :O3 ) sau ochi dintr-aia care clipesc sau cum dracu' fac, parca's ochii unei colege cand imi cere tema la mate (batting eyelashes ).
Eu am doar o singura fundita - poate nu intelegeti cum, dar la intrebarea aia am fost unicul care a raspuns. Si nici nu umblu dupa fundite. Pot sa traiesc bine-mersi pe site facand trolling, deci... >:
La ce-s bune funditele, daca ma lasati sa va mai intreb? straight face Adica nu tin nici de mancare, nici de sete!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Probabil cu fundele vor sa urce de ranking de aia sunt disperati, nici eu nu zic (hai da-mi funda) dar mi-o da ei pentru ca le dau raspuns cat de cat bun pentru eiwinking

| Elena1234456 a răspuns:

Colectionarii de fundite cred ca cu cat ai mai multe cu atat esti mai apreciat, desi nu este asa.

@tilica cum adica?

@harciog mersi mersihee hee eu nu alerg dupa fundite, ele alearga dupa mine blushing.

| Tourniquet a răspuns:

Nu stiu la ce sunt bune. Parca pe site vii sa ajuti, nu-i asa? Acum, hai sa cersim fundite ca ajungem cu un chenar portocaliu (Expert TPU) sau albastru (userul anului).
Sincer, eu am cam multe fundite laughing si nu ma intereseaza de ele. Dau si eu un zambet cand vad ca lui X i-am fost de ajutor. happy
Daca nu i-am fost destul de ajutor si a fost conside4rat raspunsul lui Y mai bun, ok. Ma bucur pentru ajutorul cel micut dat!

Sper, ca odata si odata sa dispara milogii de pe site. Pitipoance care vin cu " Blablablablabla X, funtitsza? puppy dog eyes " (nu zic si ei fundita macar, o pocesc in toate alea oh go on )

Panglici, cravate, funde, sosete, palarii VIRTUALE, la ce sunt de ajutor? Inteleg, daca erau reale, mai puneam una in par. laughing

Eu, una, am observat daca nu spui la intrebare " Dau fundita " primesti de'abia 2-3 raspunsuri si gata straight face.

M-am saturat de cerseala. Hai sa facem ca TPU sa fie ca inainte. happy

| Psihiatra a răspuns:

laughing sa stii ca esti tare dur.Adica u zici ca nu ai nevoie de fundite, ca traiesti bine mersi faca, dar am vazut la o intrebare ceva de genul:cum sa tratez o persoana care ma trateaza cu indiferenta ca ai scris imi dai fundita?(si cu fata aia de caine bleg) laughing Zici bine, dar te contrazici u pe tine laughing

| Psihiatra a răspuns:

Astept stupidul

| Doddel a răspuns:

Faci puncte si urci in rank. happy mare branza

| Doddel a răspuns:

Faci puncte si fara fundite.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sol de sus sau de jos?batting eyelashes