| Maria1609 a întrebat:

Bai oameni buni... Posibil sa ma considerati retardata dar eu tot va zic. Eram la scoala azi si am auzit ca cica are un copil droguri la el, l am urmarit si am vazut unde a pus cutiuta, dupa care in timpul unei ore am coborat si I am furat o. M am Dus cu ea la baie si am vazut ca continea ceva gen niste bucate albe din ceva, ca si cum ar fi fost servetele dar nu cred, totusi mi le am bagat ca proasta in Nas si acum simt ca ma gadil in nas si ca chestiile alea Inca au ramas acolo. Cat despre stari, nu am avut nimic, m-am simtit ca de obicei, numai putin buimaca la ora de mate, asa ca cred ca totusi nu erau droguri reale. Ideea e, oare eu voi pati ceva daca mi am bagat niste chestii in nas, orice ar fi fost ele? Ca le am inhalat practic, deci ce credeti? Am incercat sa suflu nasul si nu au iesit. Sau poate au fost droguri? Pt consumatori, asa se simte cand tragi pe nas? Ca si cum te ar gadila Sau nu? Ca vreau sa ma lamuriti cu chestia asta, sa stiu daca erau Sau nu droguri, Sau chiar daca nu, ce voi pati daca le am inhalat. Eu practic am avut intentia de a ma droga si chiar am crezut ca sunt droguri

4 răspunsuri:
| Maria1609 explică:

Adica e posibil sa ma sufoc... Sau dmn fereste, sa mor? Ca sunt speriata

| darrio2007 a răspuns:

Iți mai trebuie ceva minte.

| darrio2007 a răspuns (pentru Maria1609):

Dacă ai putut scrie aici după atata timp, n-ai nici pe drk.

| Maria1609 explică (pentru darrio2007):

Nu mi ai raspuns la intrebare. Am intrebat daca voi pati ceva