Pune-te tu in locul acelor persoane ca sa afli oare de ce te-au refuzat si apoi cauta o solutie rationala, omul se schimba doar cand realizeaza ca are o problema a personalităţii lui, nu cartile schimba omul si experientele
Da de parca pe noi ne intereseaza, sau parca mergeam unul din noi sa te scoata pe tine din casa.
Daca vorbesti si te comporti asa si in societate e clar de ce nu te baga nimeni in seama.
Mă doare undeva de societate nu mai am ce să fac cu ea dar știu ce să fac în privința asta
Dovada? Până și o fată mi-a spus că nu vrea să mă cunoască nimeni și din cauza gândesc așa+gânduri de sinucidere
Eh at am elucidat misterul.Trebuie sa treci pe la un psihiatru si poate mai ai sanse.
Cum ar veni, fata aceea ii cunoaste pe toti oamenii de pe planeta asta si stie exact ce gandeste fiecare despre tine. Nu suna prea logic.
Mă doare în *** de lume mă piș pe ea nu mai am ce să fac cu ea
Lumea nu inseamna nimic pentru tine, in schimb te lasi afectat de vorbele unei fete. Nici asta nu suna prea logic.
Știu că nu înseamnă nimic pentru mine și nu mă interesează
Esti urat ca aspect fizic?
Hai sa iti spun si alta chestie la fel de fara logica. Sunt o gramada de persoane care se plang ca nu reusesc sa gaseasca prieteni (nu ma refer neaparat la iubiti/iubite, dar si in sensul acesta), dand de inteles ca ar avea multe de oferit, dar pur si simplu toti ceilalti ori nu merita prietenia lor, ori nu sunt in stare sa ii inteleaga.
Daca sunt atatia in situatia asta si au dreptate cu totii, oare de ce au asa un ghinion incat sa nu se intalneasca intre ei si sa se rezolve in felul asta problema fiecaruia in parte? Ori poate de fapt lucrurile nu stau chiar asa si lumea nu se imparte in alb si negru asa cum cred unii. Sa fim seriosi, nimeni nu are nevoie de lumea intreaga, ajung cateva persoane ca sa ne creem propria lume in care sa ne retragem atunci cand simtim nevoia. E datoria altora sa ne caute si sa ne ofere prietenia lor? Se poate intampla si asa si chiar se intampla de multe ori, dar in primul rand noi trebuie sa facem eforturi si mai ales sa nu ne ascundem in casa de fiecare data cand ceva nu ne convine.
Fa o vizita la psiholog o sa te ajute mult, citeste despre dezvoltare personala si socializare
Iti recomand sa citesti "Secretele Succesului" de Dale Carnegie. Poate ca facand cateva ajustari de comportament vei avea mai mult succes la oameni.
" Nu! Nu s-a inteles!
Am vorbit eu cu Natalia95, Lioana si cu Ray, o sa-ti spargem usa, o sa intram peste tine in casa si o sa te scoatem cu forta!
Eu te apuc de o mana, Natalia de o mana, Lioana de un picior si Ray de un picior, o sa iesi fortat afara, s-a inteles?! "
In realitate...ne doare in *** de problemele tale..toti avem probleme, daca nu esti in stare sa ti le rezolvi singur...meriti din plin problemele alea!