| denisa_2911 a întrebat:

Base e cel mi tare!
voi pe cine ati votat?happy

Răspuns Câştigător
| doraz a răspuns:

Clar Basescu si o sa-ti spun si de ce:pentru ca mi se pare ca Geoana este o marioneta si este impins de la spate de altii care isi au propriile interese.si plus de asta mi se pare prostanac Geoana. are niste gesturi si niste apucaturi de parca ar avea 10 ani si se joaca de-a presedintele cu un intreg popor care si asa este lovit de recesiune si de altele.Basescu mi se pare ca este mult superior lui Geoana si are atitudiune, gratie demna de un presedinte.ar mai fi multe de spus... o seara buna!

4 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Sincer nu am votat si daca ar fi fost sa votez, nu stiu cu cine as fi tinut.Asta e, daca a iesit Base sa faca macar ceva bun cu tara asta.

| Catalion a răspuns:

Pe Geoana. Cred ca Basescu o sa-i spuna lui Geoana:
"Na fraiere! Ti-am tras teapa... O sa ajungi tu presedinte cand o sa-mi creasca mie parul, hahahaha, ce imi plac glumele mele!"

| Roxana_6190 a răspuns:

Eu zic Base. pentru. ca de fiecare data a fost impins de la spate. mai stiti atunci cand am votat daca sa mai ramana asau nu?! Asti-a si-au batut joc de el! Mie asa mi se pare! El e un om bun si ar face f multe daca nu iar pune astia bete in roateNU credeti!? Eu nu pot vota( nu sunt majora) dar parintii mei au votat cu Basescu si toata familia mea! Mult noroc! Te pup Denisa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce Base e cel mai tare?

Întrebări similare