| Ale121318 a întrebat:

Bună!
Am 16 ani și mă confrunt cu o depresie destul de serioasă. Cu părinții mei nu pot vorbi, dar nici cu prietenele mele, pentru că simt că nu vreau să le încarc. La psiholog nu am cum să merg (nu am suficienți bani), dar nici la consilierul școlar nu pot merge, pentru că mi-ar trebui acordul părinților. Ce aș putea să fac?

3 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Nimic. Dacă nu vrei sa vorbești cu părinții, nici cu prietenii, nici cu un psiholog și nici cu un consilier scolar, ți-ai anulat toate variantele. Crezi că te va ajuta TPU să ieși din depresie? Nu. Ce trebuie sa faci este sa alegi una din variantele menționate de tine. Chestia cu "nu pot și nu vreau" sunt copilării.

| Ale121318 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Nu, desigur ca nu cred că TPU mă poate ajuta să ies din depresie. Sunt conștientă că doar eu mă pot ajuta. Nu este vorba de "nu vreau", e vorba despre a nu putea. Speram că cineva îmi poate da sfaturi care mă pot ajuta în situația dată, dar îți mulțumesc și iți apreciez răspunsul!

| MistarGoGu a răspuns:

Care este cauza " depresiei "? Prea mult alint? Prea multa " atenție "? Sunt părinții tăi atat de rai *( rigizi ) cu tine cat sa nu poți vorbi cu ei?
Mergi 1 ora prin Ferentari sau alte cartiere sărace in orașul tău *( dacă nu ești din București), 1 ora intr-un spital si sa vezi cum îți dispare " depresia " aia fără bani si psiholog!
La generația Zgaiba *( Z) depresia se manifesta prin lipsa a 500 € bani de buzunar, Iphone 16 sau gagiu posesor de BeMeWeu sau Mercedes care sa le facă fericite pe domnite!