| Irmmma a întrebat:

Am cumparat un adaptor bluetooth si cum se foloseste? Stiu ca trebuie sa il pun la pc dar cum se conecteza la telefon? nu stiu daca ma intelegeti. Ce trebuie sa fac? Mai am nevoie de ceva ca sa pot baga pozele pe pc? Funditahappy

Răspuns Câştigător
| sinblade27 a răspuns:

Depinzand de ce windows ai. conectezi bluetooth dongle-ul (stickul) instalezi driverul de pe cd furnizat daca nu a venit insotit de un cd il ia automat... o sa apara semnu de la bluetooth in coltul dreapta jos langa ceas. dai click dreapta ad device (trebuie sa ai bluetoothul activat pe tel si sa il ai la indemana)o sa gaseasca tel se da next dupa o sa dea un cod care trebuie introdus pe telefon o sa iti dea niste mesaje pe tel la care trebuie sa dai yes, dupa finalizare in functie de tel va trebui sa instalezi softul telefonului ex nokia pc suite cu selectie la conexiune pe bluetooth. se urmareste tutorialul cu next. o sa iti mai apara doua partiti adica memoria interna si cardul de la tel

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sasha a răspuns:

Trebuie instalat cd ala la el, apoi pur si simplu cauti pesoane bluetooth si dupa ce gasesti pc dai trimitere o sa iti ceara o parola scrii parola la calculator si apoi pe telefon si poza se trimite in forder-ul bluetooth care se face o data cu instalarea cd.winking