| Maxim_Alin_1994 a întrebat:

Buna am o curiozitate ce vrea sa zica zicala asta nu cauta fericirea ci creazo?

10 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Adica sa nu astepti sa vina ea la tine, du-te tu la ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca vrea sa reliefeze faptul ca trebuie sa gandesti pozitiv. Trebuie sa vezi partea plina a paharului care te face ferict, nu pe cea goala care te intristeaza. Si faptul ca fericirea nu vine dintr-o data. Dand bunatate, primesti bunatate. Sa nu te astepti ca cineva sa se poarte frumos cu tine, sa te faca fericit daca tu nu te porti frumos cu altii.

| Maxim_Alin_1994 explică (pentru anonim_4396):

Dar eu ma comport frumos cu fetele dar numai ca nu am noroc in a avea o iubire sufletu pereche ce se intampla in lumea asta de ce nu am si eu pe cineva pereche ce rau am facut sa merit asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Maxim_Alin_1994):

Poate te straduiesti prea mult, pana la urma nu vei muri singur. Vor veni toate la timpul lor, poate chiar cand te astepti mai putin.

Dar daca imi gasesc la batranete iubirea?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Maxim_Alin_1994):

Nu se va intampla asta. Mai bine asteapta sa intalnesti sufletul pereche decat sa gasesti pe cineva si relatia sa fie una scurta deoarece te straduiesti prea mult.

Da poate ai dreptate mi s-a intamplat odata si a fost una de 4 luni da asa-i ai dreptate aici primesti funda

Am o neliniste cum sa astept sa vina totu de la sine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Nu cauta fericirea, creeaz-o!''
Nu astepta sa-ti pice din cer lucrurile care te fac fericit, ci lupta si munceste pentru asta.
NU ASTEPTA, ci fa tot ce poti pentru a obtine ceea ce te implineste.