O prietenie care s.a terminat, Inseamna ca nici n.a existat de fapt.![]()
mi-a fost alaturi zile bune si nopti grele. Cand plangeam din despartiti si vorbe rele. Dar ce a fost s.a consumat. Chiar nu ma mai intereseaza, asta a fost. S.a intamplat.
Si n.am nevoie de prieteni falsi in jurul meu, Pur si simplu dati.va foc, sunteti un simplu decor ![]()
Tu 'prietena mea adevarata', Tu 'cea care nu m.ai mintit niciodata', M.am convins si de tine printesa mea, Cata incredere in tine am putut avea
.
Acum am vazut si eu cat de Fake esti
. Si cum joci prietenii pe degete. Cu mine te.ai jucat printeso, Da stii vb aia, roata se intoarce
. Si bine iti face![]()
Ti'ai lasat toti prietenii, sperand sa.ti fie bine. Acum suferi din iubire, si stii ca nimeni nu'i cu tine;-j.
Am fost candva doua. Am cunoscut cu totul si cu totul o lume noua. Insa totul s.a schimbat, Iar tu nici macar acum asta n.ai Remarcat;-j.
Acum mi-ai aratat cat esti de Falsa;-j. De azi incolo, de tine numai imi pasa.
Si spuneai ca imi esti prietena. Acum se vede cat de mult
.
Nu meriti nici macar o lacrimi de-a mea. Iar daca va mai plange una dintr noi, Tu sa fii aceea Printesa mea![]()
Cine e destept sa. nvete, Prietenii au multe Fete. :]
Si m`am saturat de voi toti cei care va credeti 'PRIETENI ADEVARATI'. Da` pe voi va numar pe un singur deget, pe cel MIJLOCIU ![]()
Si pe mine m`ai pierdut scumpa mea;-*, Sa nu. ndraznesti vreodata sa spui ca ai fost prietena mea![]()
Ai avut langa tine, o prietena care iti vroia bine si care te ajuta in toate. Imediat cum te`ai vazut cu el, ai lasat totul deoparte
Cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru… m-ai lasat sa plec!
Read More Statusuri originale triste de amintiri, singuratate, regret si dezamagiri pentru Yahoo Messenger » •º Crap Attack º• http://www.crapattack.org/......messenger/