La 14 ansiori nu ai tu prea mult discrenamant ca sa intelegi ce se intampla in grupurile de parinti, de aici si folosirea unui cuvant care nici macar nu ai idee ce inseamna, dar probabil ca iti place cum suna "jihad" si il folosesti la intamplare, fara nici o relevanta, intamplare sau potrivire cu ce se intampla de obicei in grupurile de parinti.
Stai liniștita ca nu am 14 ani, nu știu de unde ai dedus asta! Dacă ai fii fost atenta la ceea ce am scris acolo am precizat ca sunt proaspăt intrata pe grupuri?♀️, am 24 de ani și ii chiar un jihad acolo mai ales la Grădinițe, apropo am și o fetita de acolo știu!?
Atunci ia de invata de la mamicile mai "adulte", ca asa cum intelegi tu lumea, nu pari mai mult de 14 anisori.
Doamna…. Da de ce ați raspuns dacă ați crezut ca am 14 ani și 2 dacă nu sunteti de acord cu mine la ce mai insistați sa ziceți ceva, nu am nevoie sa învăț nimic de la asa zise "adulte" sau "mămicile perfectel" doamne fereste… că-ți ani aveți Dvs dacă nu va supărați? Nepoți aveți? Nu mergeți sa croșetați ceva pentru iei ca na vine iarna azi mâine, ocupați-va timpul productiv!
Nu fetita, vad ca insisti cu aceeasi prostie, dovada ca nu ai mai mult de 10-14 anisori, tu inca crezi ca femeile adulte trebuie sa croseteze... asta numai in creierasul tau, cand femeile adulte pot avea joburi mult mai importante, azi nu mai croseaza nimeni, nici macar femeile batrane de pe la tara.
Imi ocup timpul foarte productiv, nu-mi duce tu grija, dar mai fac si educatie celor ca tine pe aici.
Atât am de zis Doamne Fereste….și Dvs insistați cu 14 anii, dacă asta numești tu educație. Mie rau, hai doamna mergi in drumu tau crezi ca am 14 ani si stai sa te cerți cu mine, si apropo eu pe tine te-am trimis la croșetat nu femeile in general,? fa diferența
A fi "femeie adulta" nu inseamna a fii batrana, ti-am mai explicat, dar tu insisti in a face greseli, tocmai pentru ca nu ai inca varsta necesara sa diserni ori sa intelegi acest lucru.
Pentru informarea ta: inca lucrez si mai foarte multi ani pana voi iesi la pensie.
Inca ceva: nici un om adult nu-si ia nume de copii mici cum ai facut tu cu aceasta "malinutza", acesta fiind un diminutiv folosit de fetitele mici de varsta, asdar inca un element care ne spune ca esti o fetita de scoala generala.
"Ce părere aveți despre grupurile de părinții din Școli-Grădinițe"
nimic deosebit, o "adunătură" constituită legal
Grupurile acelea sunt cele mai proaste aparitii la fel cu stateau babele la poarta cu semintele....am iesit de mult dupa ele si la ce pretentii au unii pentru profesoare sau doamne educatoare zici ca cade banii din cer...
Educatoarele, ca Educatoarele dar unele Mame mi-au pus capac la ce idei au, și strâng banii pentru orice
Ca apoi sa decidă tot doamna Educatoare ce sa se cumpere pe banii părinților e ceva.
E exact ca babele la biserica nu fa asa ca te bate doamne doamne nu sta asa nu zice asa etc....ar trebui interzise prin lege inainte pe vremea lui ceasca lumea era mai cu bun simt o floare un bibelou o punga ca cafea acum vor armani lacoste aur excursie dubai etc
anonim_4396 întreabă: