La 14 ansiori nu ai tu prea mult discrenamant ca sa intelegi ce se intampla in grupurile de parinti, de aici si folosirea unui cuvant care nici macar nu ai idee ce inseamna, dar probabil ca iti place cum suna "jihad" si il folosesti la intamplare, fara nici o relevanta, intamplare sau potrivire cu ce se intampla de obicei in grupurile de parinti.
"Ce părere aveți despre grupurile de părinții din Școli-Grădinițe"
nimic deosebit, o "adunătură" constituită legal
Stai liniștita ca nu am 14 ani, nu știu de unde ai dedus asta! Dacă ai fii fost atenta la ceea ce am scris acolo am precizat ca sunt proaspăt intrata pe grupuri?♀️, am 24 de ani și ii chiar un jihad acolo mai ales la Grădinițe, apropo am și o fetita de acolo știu!?
Grupurile acelea sunt cele mai proaste aparitii la fel cu stateau babele la poarta cu semintele....am iesit de mult dupa ele si la ce pretentii au unii pentru profesoare sau doamne educatoare zici ca cade banii din cer...
Educatoarele, ca Educatoarele dar unele Mame mi-au pus capac la ce idei au, și strâng banii pentru orice
Ca apoi sa decidă tot doamna Educatoare ce sa se cumpere pe banii părinților e ceva.
E exact ca babele la biserica nu fa asa ca te bate doamne doamne nu sta asa nu zice asa etc....ar trebui interzise prin lege inainte pe vremea lui ceasca lumea era mai cu bun simt o floare un bibelou o punga ca cafea acum vor armani lacoste aur excursie dubai etc