Daca tu consideri ca este necesar acest lucru, atunci da. Trebuie insa sa ai mare grija, este o zona sensibila si epilarea in mod frecvent poate duce la probleme de sanatate! Poti alege intre epilator, ceara, big, crema depilatoare. Cu primele doua variante vei avea ceva de furca, pentru ca doare, mai ales in cazul epilatorului care functioneaza pe baza unor pensete care smulg firul de la radacina! Imagineaza-ti ca iti pensezi sprancele, cu 50 de pensete in acelasi timp! Dureros, nu? Personal, in zona inghinala folosesc bigul (pentru ca am observat ca nu-mi creste nici foarte repede/des/gros sau cum se mai zice ) si sunt multumita de rezultate.De crema epilatoare nu pot spune prea multe fiindca nu folosesc, nu am niciodata rabdare sa astept pana isi face efectul.
Apropo, dupa epilarea propriu-zisa iti recomand sa folosesti o crema hidratanta, ca sa eviti si sa reduci pe cat posibil eventualele probleme (mancarimi, iritatii).
Succes!
Buna, nu stiu sigur cand si cum, sunt cu 1 an mai mica ca tine, insa vad o intrebare adresata de o fata de 13 ani in revista bravo si ii se raspunde ca poate sa se epileze(si daca ea la 13 poate sigur poti si tu
), spune ca se face cu o crema sau cu o spuma, cu ceara, cu aparat de epilat sau de ras. Sper ca te-am ajutat oarecum cu ceva. poti intra pe google pentru mai multe detalii
Multumesc pentru fundita, sper ca ti-am fost de folos si ca vei alege metoda de epilare ideala pentru tine! Pa-pa!
Lavynya11 întreabă: