| CristinaEmma a întrebat:

Buna ^^ am si eu o poza cu mine si vreau sa imi pun banda si sa pun o descriere... cu scrisu ma descurc dar nu stiu cum pot pune banda spre ex cum e aici https://www.facebook.com/......403686283/ sau cu ce program pot face? dau funda ^^ multumesc :*

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Poti face asta cu Gimp. Deschizi poza initiala cu Gimp. In unul din toolbar-uri iti va apare poza ca o iconita mica (in toolbar-ul din dreapta, cu un ochi in fata si cu Opacity deasupra). Dai click dreapta pe ea si apesi pe new layer. In layerul ala pictezi o banda neagra cu un brush sau cel mai bine selectezi o zona cat o banda cu ajutorul primei iconite din toolbar-ul din stanga apoi selectezi iconita galeata (bucket fill) si dai click in patratul ala. Apesi apoi pe cruce (iconita care te ajuta sa misti obiectele/layerele) si muti banda asta neagra unde vrei in poza. Mergi apoi la Opacity si dai de la 100% mai putin pana apare cum vrei tu. Selectezi apoi layerul initial, poza, dai click pe A selectezi un font si incepi sa scrii textul. Vezi ca va trebui sa schimbi si culoarea textului care e prin default negru in alb, in stanga iti va aparea un toolbar special imediat ce dai click pe acel A mare.

Salvezi apoi poza dand click pe Export as, nu save as, si selectezi jpeg si calitate 100.

Nu e greu chiar deloc.

0 răspunsuri: