Suna a scenariu de film din seria "supernatural".
Eu unul nu cred in asa ceva. Si vorbesti cu un om care s-a plimbat noaptea prin cimitire, care a suferit decese in familie, care s-a plimbat frecvent noaptea pe strazi laturalnice. Nu am vazut niciodata nimic paranormal ce nu poate fi explicat stintific.
Cel mai probabil este mintea care va joaca feste datorita paranoiei si fricii de paranormal. Sau mesajul tau este troll.
Daca exista asa ceva, stia toata lumea si era dat si la stiri destul de frecvent.
In primul rând,nu am văzut niciodată filmul " paranormal",in al doilea rând,nu este neapărat o explicație că nu exista faptul că " nu a fost dat la știri",cine ia în considerare faptul că cineva spune așa ceva,eu știu sigur ce am văzut și ce am simțit, pentru iubitul meu nu bag mâna in foc că chiar a văzut ceva,dar eu știu sigur ce am văzut și simțit,și nu am mai avut niciodată o așa experiență,și sunt genul de persoană care nu credea în așa ceva,și eu am umblat noaptea prin cimitir,am tatăl decedat,bunic,bunică decedați,și multe rude din familie,apropiați decedați, dar până acum, nu am experimentat așa ceva, și nici mie daca îmi spunea cineva așa ceva, aș fi râs și i aș fi recomandat o vizita la psihiatrie!
" simona1930 : eu știu sigur ce am văzut și simțit"
Păi Simo mamă, dacă e așa, patentează descoperirea, iei instant Nobelul la... ceva