Asta ziceam și eu ieri și e o chestie generală. Cu cât știi mai multe cu atât îți dai seama cât de prost ești de fapt. Eh, acum depinde. Succes. Încearcă să te relaxezi dacă vrei notă mare. Stresul nu e deloc constructiv.
Nu te mai panica.Nu te ajuta la nimic stresul, ba chiar dimpotriva. Orice ti-ar pica daca ai invatat si nu te stresezi poti lua o nota cu ajutorul careia sa intri la liceul si profilul dorit.Relaxeaza-te si ai increde in ce ai invatat, sunt sigura ca poti reusi
Bafta ^^
Eu unul pariez pe fabula sau schita si putin pe genul liric/epic. Nu stiu de ce, dar am o presimtire. Voi vedea luni daca sunt corecte sau nu. Eu sunt, de asemenea stresat, dar ai grija sa nu intri chiar in panica la simulare, o sa ai blocaje. Pentru romana ti-as recomanda sa te mai uiti peste rolul anumitor semne ortografice si peste cele basic (functii sintactice, partile de propozitie/vorbire, etc.)
La mate nu prea am emotii, eu stand rau cu romana. Nu prea ai cum sa spui ca iti pica X si Y la mate, fiind doar exercitii oarecare.
Succes la simulare si nu te stresa atat de rau. Calmeaza-te!
La matematica stiu ca nu poti ghici, e imposibil, ar fi o coincidenta sa iti treaca prin cap cam ce ar putea fi.
De curand la romana am studiat genul dramatic, comedia. Prfoesoara ne-a spus ca totul e posibil si chiar daca genul dramatic nu pare a primi prea multa atentie, trebuie sa-l pregatim. Eu nu stiu de ce... dar am o presimitre...gen 60% ceva legat de speciile epice sau dramatice si cam 40% liric. Mi-e frica la romana, la fle si la mate.Nu e ca si cum nu m-as descurca deloc, pur si simplu simt un fior succes, NoctisFive, sper sa fii in forma, sa dai tot ce ai mai bun si sa iei o nota mare