| Cipi1212 a întrebat:

Bună, Ce părere aveți despre derapajul lui George Simion de la Bruxelles? L-a făcut pe Nicușor autist.

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Ăsta nu e derapaj, este un obicei, mereu înjură și jignește oamenii.Pe noi cei care nu îl votăm ne-a făcut bezmetici, ne-a amenințat că se ocupă individual de noi, îi face pe oameni proști, scroafe, autiști, îi amenință că îi jupoaie. El este un fascist, agresiv și violent, mai ales când nu are argumente. Ăsta e adevăratul Simion, nu sunt simple derapaje când le faci constant.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

N-a avut intenția să spună asta, doar i-a scăpat fără să vrea...

așa a zis ulterior

| relian a răspuns:

Daca o fi zis adevarul, atunci am o parere buna laughing este timpul sa nu ne mai periem uni pe altii, este timpul ca adevarul sa fie spus, asta daca vrem sa mergem mai departe.

Nul cunosc pe acest nicusor, nici pe acest simion, dar daca ala este autist, nu vad ce problema ar fi din partea aceluia care a spus asta, omu o fi spus un adevar laughing

Nu votez in RO pe nimeni, nu am fost la vot deloc, deci nu cunosc canditatii, nu iau partea nimanui.

Sa stiu daca nicu ala este autist, trebuie sa il vad nitel vorbind, desi am auzit ca ar fi profesor, dar profesor poate sa fie oricine, asa ca nu ar fi de mirare sa fie autist, depinde pe linga cine a stat, pe cine a periat, ce valize a carat si cui, pe cine a lingusit.

Daca cineva are un defect, sau are o boala si altcineva spune despre asta, crezi ca este ceva de rau? Ar fi de rau daca eu spui tot timpul, dar asa doar odata, este ceva normal zic eu.
Dar e bun, uite ca RO are acu si un autist laughing dar ce sa ne mai mire, oricum este mai bun un autist decat unu care sa se plimbe sa cheltuie banii de la buget.

Macar asta sa stea inchis acolo, doar la birou si acasa, sa nu mearga pe nicaeri sa nu cheltuie nimic, ar fi de preferat, asa ca e mai bun un autist decat oricine altcineva, care ar chletui banii staului pe nimicuri.

| Fatamuntilor a răspuns:

Indiferent de concurenta dintre cei doi asa ceva NU se face.
mai ales din partea unui politician.

| StoicAnalysis a răspuns:

Un politician care nu e disciplinat si calculat, nu se mai poate numi politician. Ca politician democrat, trebuie sa fi in slujba tuturor, inclusiv celora care te urasc. Ca daca esti doar pentru unii oameni, nu esti decat un dictator.

| Mag33 a răspuns:

Ete na.

| MihaitzaItza a răspuns:

Nu e un derapaj.
Asta e limbajul lui.
Am interactionat de cateva ori cu niste parinti care au un copil care sufera de austism, o forma severa. Nici nu vreau sa stiu ce este in sufletul lor acum cand un posibil presedinte de tara isi bate joc de boala copilului lor.

Întrebări similare